Eesti

UUS! Nuyikaso Õhuniisutaja! (-50%)

30 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

MjA4Njg3MjM5

HIND ON LÕPLIK, PAKKUMISI EI VÕETA VASTU

Puuteekraaniga juhtpaneel – puutetundliku ekraaniga juhtpaneeli ainulaadne disain on väga lihtne ja hõlpsasti kasutatav, selle täitmiseks avage lihtsalt kaas, millel on puuteekraani funktsioonid, sealhulgas niisutaja sisse- ja väljalülitamine ning 4 pihustusrežiimi vahel olenevalt niisutusvajadusest. . Istuge ja nautige tööd, õppimist, joogat, lõõgastust ja spaahooldusi.

Ohutu disain: õhuniisutil on CE ja RoHS sertifikaat, mis tagab kvaliteedi ja selle, et toode ei sisalda kahjulikke kemikaale. Sellel on ka intelligentne kuiva tulekaitsefunktsioon, mis näitab puutetundlikul ekraanil punast tuld, kui vett on vähe, ja lülitab toite automaatselt välja, kui vesi on kuiv. 4-liitrine mahutavus võib töötada pidevalt 30 kuni 40 tundi.

Täiuslik niisutuskogemus – ultraheli niisutaja jaotab mikromeetri suurust pihustatud vett kõrgsagedusliku vibratsiooniga, et niisutada nahka ilma lamamistooli märjaks tegemata. Kasutatav antibakteriaalne materjal tõmbab vees olevad lisandid ligi ja pärsib tõhusalt bakterite kasvu. Tänu õhuniisutaja kaheosalisele disainile ei teki puhastamisel surnud punkti ega kohti, kus mustus saaks peituda.

Naudi rahulikku und – tänu vaiksele ventilaatorile ja kahekordse mürasummutusega disainile töötab niisutaja vaid 38 dB. Aroomiteraapia jaoks mõeldud integreeritud hoiupesaga saate rahulikult valida oma lemmikaroomi ja täita oma kodu kerge lõhnaga. Mugavus paneb sind kõik mured unustama ning annab sulle ja su perele rahuliku ja õrna une.

Esimene pilt on illustratiivne!

Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Seisukord: UUS!

Poe hind:~ 59.99 EUR

Ladu info: -

Eestikeelne juhend puudub

Kuulutuse number: 12659132

99 (+7 täna)
Lisatud: 18.04.2024 11:36
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt