Eesti

UUS! PAKU! DANGZW 2000 W kaugjuhtimispuldiga küttekeha(-50%)

44.99 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

MjA5MDA4OTA1

HUVI KORRAL JULGELT PAKU OMA HINDA!

Bränd DANGZW

Eriline iseärasus Energiasäästlik, sisselülitustaimer, kaugjuhtimispult

Värv Valge

Vormitegur Torn

Sise-/välikasutus Siseruumides

Keraamiline ventilaatorkütteseade: tööstusharu juhtiv PTC-kütteelement kuumeneb kiiresti. Valikus on 3 režiimi, sealhulgas kõrge temperatuuri režiim (2000 W), sooja õhu režiim (1000 W) ja looduslik õhk (25 W), et vastata aastaringsetele temperatuurinõuetele ja erinevate piirkondade vajadustele.

Temperatuuri reguleerimine: sellel küttekehal on LED-puutepaneel ja see on varustatud kaugjuhtimispuldiga, mis võimaldab hõlpsat kaugjuhtimist ja temperatuuri reguleerimist. Saate valida endale sobivaima temperatuuri (10-30°C), mis on energiasäästlikum ja mugavam.

Mitmekordne ohutuskaitse: keris on valmistatud leegiaeglustavast V-0 materjalist. Sisseehitatud kaldekaitse, temperatuuriregulaator ja ülekuumenemiskaitse tagavad, et kütteseade lõpetab kallutamise ja ülekuumenemise korral koheselt töö. See sobib ideaalselt väikestesse ruumidesse, korteritesse või kontoriruumidesse.

Ajastus- ja broneerimisfunktsioon: võrreldes teiste turul olevate toodetega on meie elektrikerisel ka broneerimis- ja ajastusfunktsioon, 9-tunnine nutikas ajastus, et alustada oma nutikat elu. Olenemata sellest, kas tulete töölt koju või lähete õhtul magama, saate oma toa eelnevalt kütta või regulaarsete ajavahemike järel välja lülitada.

Seisukord: UUS! Transpordi defekt! Kriimud!

Poe hind:~ 89.99 EUR

Eestikeelne juhend puudub

Kuulutuse number: 12659526

69 (+2 täna)
Lisatud: 18.04.2024 11:38
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt