Eesti

UUS! PAKU HINDA! Sunvito veekindlad ujumiskõrvaklapid (-50%)

42.50 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

MjA4ODk5NDgy

HUVI KORRAL JULGELT PAKU OMA HINDA!

Sunvito veekindlad juhtmevaba ujumiskõrvaklapid

Bone sound kõrvaklapid Bluetooth: avatud kõrvaga kõrvaklapid edastavad heli vibratsiooni teel põsesarnade sisemusse, vältides nii tavakõrvaklappidest põhjustatud kõrvakanali ebamugavust ja tundes keskkonda, nautides samal ajal kvaliteetset helikvaliteeti.

Veealused ujumiskõrvaklapid: Professionaalset veekindlat IP68 tehnoloogiat, mida kasutatakse kõrvatroppidena, saab kasutada 4 tundi 2 meetri sügavuses vees ilma jõudlust mõjutamata ning see tuleb kinnitada ujumismütsiga. Kasutage ujumisel MP3 režiimi. Vee all ei saa Bluetooth-ühendust luua. (Tugi ujumisel, kuid mitte sukeldumisel)

Mugav ja kerge: luu juhtivusmaterjal on paindlik ja elastne, olenemata sellest, kuidas te seda kasutate, see ei paindu ega deformeeru ning kaalub vaid 1 untsi. Disain on ergonoomiline ja ei tekita ebamugavust isegi pikaajalisel kandmisel.

32 GB mälu, 8-tunnine aku tööiga: 5,3 kiibiga ujumiseks mõeldud täiustatud kõrvaklapid võtavad vastu MP3-režiimi, 32 GB mälu mahutab suure hulga lugusid ja pärast 2-tunnist laadimist saate nautida 8 tundi muusikat.

Sobib sise- ja välisstseenidele: avatud kõrvaga spordikõrvaklapid Bluetooth mikrofoniga 3 nuppu lüliti, helitugevuse, telefoni jms reguleerimiseks ning töö on lihtne ja mugav. Spordikõrvaklapid on parim valik ka välisportlastele, jalgratturitele, ujujatele ja fitnessihuvilistele.

Esimene pilt on illustratiivne! Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Seisukord: UUS!

Poe hind:~ 85 EUR.

Eestikeelne juhend puudub

Kuulutuse number: 12659504

58 (+1 täna)
Lisatud: 18.04.2024 11:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt