Eesti

Võru maakond, Võru linn, Kreutzwaldi 26

93 000 €

  • Tube 4
  • Kogupind 72.0
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 5
Kreutzwaldi 26, Võru, Võrumaa
Müüa hubaselt viimistletud, hea planeeringuga korter.
Korter asub viiekordse maja teisel korrusel ning on läbi maja planeeringuga. Maja asetseb Kreutzwaldi tänavaga risti ja korter on tänu sellele kaitstud tänavamüra eest.
Korterisse sisenedes on esik, mis avaneb elutuppa. Vannituba paikneb esikus paremat kätt ning on teistest ruumidest eraldi. Elutuba on mõnusalt suur ning mahutab kenasti kogu pere ühiseks koosviibimiseks. Elutoaga koos on ka avatud kööginurk. Elutoa ja köögi akendest avaneb vaade maja ette. Magamistoad paiknevad vaatega maja taha ning asuvad kõrvuti, suuremast magamistoast pääseb rõdule. Teised kaks magamistuba on läbikäidavad.
Vannituba ja tualettruum on ehitatud üheks ruumiks ning on mõnusalt ruumikad.

KORTERIST, VIIMISTLUSEST
Korter on hästi hoitud, siseviimistlus loob koduse tunde ning on väga kaunis. Korteris on olemas kõik eluks vajalik, köögimööbel koos tehnikaga, elutoa mööbel, magamistoas olemas voodi ja kapid.
Põrandaid katab naturaalne puit, seinte viimistluses on kasutatud tapeeti ja värvi.

HOOV, PANIPAIK, PARKIMINE
Maja asub Võru linna nn. vana linna piirkonnas, parkimine on tasuta, maja ees asuvas parklas. Korteri juurde kuulub keldris asuv panipaik. Maja asetseb Võru ühe peatänava Kreutzwaldi tn ääres ja on tänavaga risti, mis tekitab maja ette ja taha sisehoovi tunde.

KOMMUNIKATSIOONID
Korteris on tsentraalne küte, külm ja soe vesi tuleb boilerist. Olemas on internet.

ELAMU
Majas tegutseb aktiivne korteriühistu. Maja on renoveeritud, mille raames on soojustatud maja otsaseinad.

PIIRKOND
Võru linnale omaselt on kõik mugavused mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lasteaed Päkapikk, Võru Kesklinna kool asuvad mõnesaja meetri kaugusel. Samuti on lähedal ka kauplused. Kaunis Tamula järv ja Kreutzwaldi park, on samuti kohe korteri vahetus läheduses.

Oled oodatud tutvuma!

Kuulutuse number: 12695331

46 (+1 täna)
Lisatud: 04.04.2024 19:24
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt