Эстония

3tk Turvakaamera Reolink Argus 2 + Solar panel Juhtmevaba

144 €

Предложить цену

  • Состояние Б/у
Tallinn

Komplektis 3 kaamerat + 2 akut + 2 päikesepaneeli
1 varukaamera on uus ja ilma aku ja päikesepaneelita.

2tk on komplektsed

hind kõigele kokku

100% juhtmeta; Päikeseenergial töötav või laetav akutoitega väli- / sise-WiFi turvakaamera

Kaasa tuleb päikesepaneel ja must silikon kaitseümbris kaamerale

reolinksecurity. com/argus-2-info/

Kaamera reageerib kiiresti

Windows, Mac OS, iOs ja Android app

100% juhtmeta, asetage see ükskõik kuhu
Laetav aku ja WiFi-ühenduvus muudavad Reolink Argus® 2 täiesti juhtmeta. Ei võrku ega toitekaablit, puurimist ega pistikupesasid pole vaja. Turvalisus on lihtne. Võite selle panna kõikjale, kuhu soovite - riiulile või lauale; välisukse või tagaukse juures; toast tuppa, et vanuritel, imikutel või lemmikloomadel silma peal hoida. Või kasutage seda ajutisel ehitusplatsil, üürimajal või puhkemajal.

Laetav aku
Reolink Argus® 2 on varustatud uuesti laetava akuga, mis võimaldab teil laadida otse pistikupesa või Reolinki päikesepaneeli kaudu. Kaua kestev võimsus ühe laadimise kohta - säästab teie raha.

1080p Full HD ja Starlight Night Vision
Vaadake kõike tõeliselt 1080p Full HD abil. Hankige selgemad ja teravamad pildid / videod kui 720p kaameratel. Täiustatud tähevalguse tehnoloogiaga 2-megapiksline CMOS-andur annab Reolink Argus® 2 teile kvaliteetseid videoid väga vähese valguse tingimustes alates päevavalgusest kuni tähevalguseni (kuni 33 jalga öövaade), ilma lisavalgustuse infrastruktuurita. Ja näete väärtuslikke visuaalseid üksikasju inimeste, sõidukite ja muude objektide tuvastamiseks ööpäevaringselt.

Nutikas PIR-andur ja kiirhoiatused
130 ° lainurk ja ülitundlik PIR-liikumisandur ei anna peaaegu ühtegi valehäiret. Ükski inimese liikumine ei saa ilma teie teadmata läbi libiseda. Liikumissündmuste tuvastamisel saate kohe rakenduse tõukemärguandeid, e-posti märguandeid ja helisignaale (sireeni). Reolink Argus® 2 patareidega töötav turvakaamera äratatakse korraga, kui pääsete kaamerasse otseülekande ajal või kui tuvastatakse liikumissündmusi.

E-post
Liikumisürituste korral saate e-posti teel liikumise hetktõmmiseid

Sireen
Liikumise tuvastamisel kostab alarm (sisseehitatud sireen) automaatselt
Rakenduse tõuketeatis
Lükake teatis oma mobiilseadmesse

SD-kaart (valikuline)
Liikuvate videote salvestamine ja salvestamine SD-kaardile (kuni 64 GB)

Kahesuunaline heli, kuule ja räägi tagasi
Kuulake, mis teie kodus / väljaspool toimub ja rääkige lihtsalt puudutusega tagasi! Sisseehitatud mikrofoni ja kõlari abil saate suhelda oma vanemate, laste, lapsehoidjate, lemmikloomadega jne ja hoiatada suuliselt kõiki kutsumata inimesi, isegi kui olete tuhandete miilide kaugusel.

Hankige kaugjuurdepääs igal pool ja igal ajal

Juhtimine pole kunagi olnud nii lihtne tasuta rakenduse Reolink ja kliendi abil! Vaadake oma perekonda ja kodu kõikjal ja igal ajal oma iOS-i ja Androidi nutitelefonide või Windowsi või Maci arvuti kaudu! Isegi kontoris olles või reisides saate liikvel olles kontrollida, mis teie koduga / ettevõttega toimub!

Номер объявления: 10781993

523 (+2 сегодня)
Добавлено: 16.04.2024 23:09
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее