Эстония

ECOSH ВИТАМИН С + шиповник, в пластике, 90 капсул, НОВИНКА!

12 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

ECOSH C VITAMIIN + kibuvits, kiles, 90 kapslit,UUS!

Säilitusaineteta toidulisand!

C-vitamiin aitab vähendada väsimust ja kurnatust, aitab kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele ning kõhrkoe, naha, luude, veresoonte ja igemete normaalsele talitlusele. Kibuvits annab tootele omapoolset väge olles üks C-vitamiinirikkamaid marju.

Aitab kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele on vajalik kõhrkoe, naha, luude, veresoonte ning igemete normaalseks talitluseks aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest aitab vähendada väsimust ja kurnatust suurendab raua imendumist aitab kaasa E-vitamiini algvormi taastekkimisele On tekkinud arvamus nagu C-vitamiinist saab energiat, see ei ole päris õige. Nimelt transpordib C-vitamiin rasvhappeid mitokondritesse ehk raku energiajaamadesse, millel on väsimust peletav mõju. Energiat toodetakse kehas siiski süsivesikutest ja rasvadest.

Kibuvits annab tootele omapoolset väge olles üks C-vitamiinirikkamaid marju. Lisaks sisaldab kibuvits B1, B2, B6, E ja A – vitamiini ning mineraalainetest kaaliumi, kaltsiumi, rauda, magneesiumi ja tsinki. Kibuvitsa viljades on rohkelt antioksüdante ja kiudaineid, mis pakub tervisele üldtoniseerivat toimet ning on kasulik seedimisele.

MANUSTAMINE: 2 -4 kapslit päevas

Parim enne 10/2025

Номер объявления: 12533223

87 (+2 сегодня)
Добавлено: 10.04.2024 17:38
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее