Эстония

Elizabeth Arden

75 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Elizabeth Arden komplekt:

▪︎ õrn näopuhastusgeel 125ml - Õrn värskendav puhastusgeel, mis ei jäta nahka kuivaks. Sisaldab mürdilehte, mis lagundab mustuse ning puhastab, tasakaalustab ja leevendab nahka. Sobib ka tundlikule nahale. WHITE TEA SKIN SOLUTIONS on tõhus vananemisvastane nahahooldussari, mis sisaldab valges tees leiduvat võimast looduslikku antioksüdanti EGCG. Selle valge tee aktiivse molekuli saamiseks on kasutatud vaid Hiina Fujiani provintsis kasvanud kõige õrnemaid noori teelehti, mis korjatakse kevadel enne pungade täielikku puhkemist. Seda töödeldakse minimaalselt, et säilitada tee puhtus ja võimas toime- tulemuseks on isegi suurem antioksüdantide sisaldus kui rohelises või mustas tees. White Tea Skin Solutions tooted tugevdavad naha loomulikku kollageeni ja elastiini, vähendavad märgatavalt vananemise märke, toetavad naha kaistevõimet ja vähendavad oksüdatiivset stressi. Sarja tooted on kestlikult hangitud koostisainetest, puhtad (ei sisalda sulfaate, mineraalõli, sünteetilisi lõhna- ega värvaineid), tõestatult tõhusad ja 100% vegan toorainetest.

▪︎ taastav mikro-geelkreem 50ml - Taastavas geel-kreemis on enam kui 6000 hinnalist mikrotilka, mis niisutavad, annavad kirka jume ja muudavad naha kaunilt säravaks. White T-Active Complex™ kompleksi ja kikkaputku ekstraktiga geel vähendab nähtavalt kortse, toidab nahka ja kaitseb vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. Hinnalised mikrotilgad on loodud spetsiaalse tehnoloogia abil, mille käigus kaetakse lipiididerohke valge tee õli vetikapõhise taimse membraaniga, et see oleks kuni nahale kandmiseni värske, puhas ja maksimaalselt tõhus. Koheselt imenduv geel-kreem sobib ka tundlikule nahale.

▪︎ värskendav ja kirgastav silmageel 15ml - Värskendav silmageel, milles on enam kui 2000 hinnalist mikrotilka, mis niisutavad, annavad kirka jume ning siluvad õrna silmaümbruspiirkonda. Põisadru ekstrakti sisaldav geel vähendab nähtavalt tumedaid silmaaluseid, alandab turset ning muudab silmaümbruse joonekesed ja isegi kangekaelsed kortsud vähem märgatavaks. Sobib ka tundlikule nahale.

Tooted kotiga koos, pakendis, kasutamata.

Saab ka eraldi osta.

Номер объявления: 12654536

62 (+5 сегодня)
Добавлено: 07.05.2024 11:59
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее