Эстония

Грелка xIMU, мешок для горячей воды, коричневый, 2л

10 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Esmaklassilised ja professionaalsed materjalid: valmistatud meditsiinilisest PVC-st, see soojenduspadi ei eralda kõrgel temperatuuril tugevat lõhna ja on keskkonnasõbralikum. Täiustatud materjal hoiab sooja kauem kui tavalised kummipudelid. Seda saab kasutada ka jääkotina või külma veepudelina.

Parim pereabiline kuuma- ja külmateraapiaks: spetsiaalselt koduseks raviks mõeldud. Tutvu pereabilisega, et ravida lihasvalu, stressi või krampe, leevendada väsimust, seljavalu, menstruatsioonivalu ja muid vaevusi. Soojenduspatja saab kasutada ka külma kompressina palavikuga lastele või tursete vähendamiseks väiksemate vigastuste korral.

Ohutu ja lihtne kasutada: soojenduspadi on plahvatuskindel, veekindel ja lõhnatu, muutes selle igapäevaseks kasutamiseks ohutuks ja töökindlaks. Laia kaelusega disain muudab selle täitmise lihtsaks. Palun täitke ainult kaks kolmandikku kuumast veest. Läbipaistev pudel võimaldab selgelt näha kuuma vee süstimise olukorda.

Pehme ja mugav pehme kaas: soojenduspadjal on pehme kaas, et vältida kuuma kummi otsest kokkupuudet nahaga ja põletusi. See pehme ja kohev kate kaitseb hästi soojenduspatja ja pikendab selle kasutusiga. Ärge laske lapsel veekeetja kaant lahti keerata, et mitte kuuma veega kõrvetada.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!

Номер объявления: 12742192

42 (+1 сегодня)
Добавлено: 29.04.2024 07:03
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее