Эстония

Harju maakond, Harku vald, Ilmandu küla, Kadaka tee 14c

525 000 €

  • Комнат 5
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 246.9
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Kadaka tee 14c, Ilmandu, Harku vald, Harjumaa
KLIENDIPÄEV kolmapäeval, 24. aprillil kell 16.00-18.00.
Palun anna oma tulekust eelnevat märku: evelin@skanton.ee või tel: 53331268.
----------------------------------

Kas oled alati unistanud kodust, mis oleks nii ilus ja mugav ning selles oleks kõik, millest oled alati unistanud?
Oma privaatne kontor, treeningsaal, saunakompleks, Iiri pubi- kas kõlab ahvatlevalt? Just see ja rohkemgi veel on olemas selles silmapaistvas eramus..

TUTVUSTUS
Kui oled oma perele otsimas kodu, mille turvaline suur ja roheline hoov paneks rõõmust rõkkama Sinu lapsed ning mille siselahendus oleks täpselt nii ilus ja detailideni lihvitud, et ärkad igal hommikul naeratusega ja asud oma hommikukohvi nautima hommikupäikese ja merevaatega terrassile, siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!

Merelähedases Harku vallas, Ilmandu külas on müüki tulnud soliidse välisilmega kahekordne eramu, mille juurde kuulub suur aiaga piiratud sisehoov. Privaatse paiknemisega terrassid, mahukas garaaž, turvaline sisehoov, suur saunakompleks, rohkelt tubasid ja vannitubasid, suurepärase süsteemiga koduvalve ja maast laeni aknad on vaid mõned märksõnad, mis seda unistuste kodu iseloomustavad. Kodu on möbleeritud ja valmis sisse kolimiseks!

PLANEERING
Planeeringult paiknevad ruumid järgmiselt: põhikorrusel asub sissepääs, eraldi suur pereköök, võimsalt suur elutuba koos talveaiaga, 2. Korrusel magamistoad ning 0-korrusel saunakompleks, treeningsaal, tõeline man-cave ehk Iiri pubi koos kõige sinna juurde kuuluvaga, majapidamisruum ja garaaž-panipaik.
Majaosa on väga mõistliku ja avara planeeringuga ning sisaldab endas ka piisavalt hoiustamisvõimalusi panipaikade näol. Majja sisenedes jõuate esikusse, kuhu on üleriiete mugavaks paigutamiseks loodud suur garderoob. Esiku kõrval kohe tualettruum. Esikust vasakule jääb köök koos söögitoaga ja pääsuga terrassile. Köögimööbel ning kogu maja sisseehitatud kapid on loodud eritellimusel tootjalt AM- mööbel.
Esikust paremal asub elutuba koos pilkupüüdva talveaiaga, kuid ideaalseks võimaluseks näiteks söögilaua paigutamiseks ja külaliste vastuvõtmiseks.
Teisel korrusel paikneb 3 magamistuba: neist üks master-bedroom koos vannitoaga ja terrassiga ühes tiivas ning teises tiivas 2 väiksemat magamistuba ja merevaatega kontoriruum.
0-korrusel asub suur garaaž, millest üks osa muudetud man-cave'iks ehk Iiri pubiks, majapidamisruum, saunakompleks ja puhkeruum ning treeningsaal. Saunasõpru rõõmustab leiliruumi suurus, kuna sinna mahub julgelt korraga 8 inimest.

SISEVIIMISTLUS
Maja on väga soliidse välisilme ja stiilse siseviimistlusega, mille iga detail on omal kohal.
Kogu siseviimistlus on läbinud uuenduskuuri: paigaldatud uus parkett, siseuksed, ehitati välja talveaed, uuendati köögimööbel, värskendati kõikide tubade viimistlust (seinad, laed uuesti üle värvitud), ehitati välja treeningsaal koos kummipõrandaga ning päris oma pubi, uuendati garaaži põrandakate. Maja sisekujundus on tervikuna heledates toonides ning isikupära on lisatud üksikute efekt-seinte ja detailidega, kaunistuste ja valguslahendustega. Lisaks kasutatud efektset struktuurvärvi, mis viimistlusele tervikuna elegantsust ja isikupära lisab.
Põrandaid katab kvaliteetne täispuidust tammeparkett, seinad krohvitud ja värvitud. Komplekti aitavad terviklikuks muuta hoolega valitud ja eritellimusel valminud aknakatted ja valgustid. Sanitaarruumid ja esik kaetud keraamiliste plaatidega.

TEHNILINE OSA
Küttelahenduseks on väga mugav ja ökonoomne vesipõrandaküte, mis baseerub õhk-vesi soojuspumbal (Daikin). Kõikide ruumide soojust saab termostaatide abil reguleerida.
Lisaks on majas soojustagastusega sundventilatsioon. Turvalisuse tagamiseks on ümber maja paigaldatud valvekaamerad ning majja signalisatsioon.
Maja elektrivõimsus on 3x25A.
Vesi puurkaevust, mis on loodud 6 majapidamise jaoks (olemas servituut). Kanalisatsioon lokaalne- paigaldatud on 20m3-ne mahuti.

HOOVIOSA
Müüdav maja on suurepärase paigutusega ilmakaarte suhtes, mis loob ideaalsed tingimused hoovis päikese nautimiseks hommikust õhtuni. Hooviosa (1906m2) on eeskujulikult haljastatud ja hooldatud, sealt leiate suure hoole ja armastusega loodud vilja-aia: ploomipuu, õunapuud, kirss ning murel, maasikad. Lisaks pakuvad silmailu ja rõõmu roosipeenar ning aiandusspetsialistidega koostöös loodud kiviktaimla.
Pere pisematele on loodud ideaalsed tingimused mänguväljaku näol. Kinnistu on ümbritsetud korraliku ja turvalise aiaga, mis loob suurepärase võimaluse ka lemmikloomade pidamiseks. Majaesine on kaetud tänavakividega.

PIIRKOND
Eramu paikneb rahulikus eramajade piirkonnas, merest vaid 200m kaugusel. Lähim ujumiskoht, Tilgu sadam, asub 15 minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lisaks asub kodutänavas mänguväljak, kus saavad pere pisemad lustida, kiikuda ja ronida.
Lähim keskus on Tabasalu (5km), kus asub kool, lasteaiad toidukauplused, restoranid, apteek ja muu eluks vajalik. Tallinna kesklinnaga on mugav ja kiire ühendus, ca 25-30 min kaugusel.
Piirkonnas on asfaltkattega teed ja tänavavalgustus ning lähedal bussipeatus ( bussiliinid: 108, 122, 128, 129, 137, H11).Tallinn 10-15 minutilise autosõidu kaugusel.

Ning vähem oluline ei ole ka fakt, et naabrid on erakordselt toredad ja kokkuhoidvad ning tihti korraldatakse toredaid ühisüritusi ja ettevõtmisi.

Kui hindad linnalähedust, turvalisust ja lastesõbralikku keskkonda, rohelist ümbrust, sõbralikku naabruskonda ja rohelust- siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!

Номер объявления: 12695184

98 (+5 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 19:01
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее