Эстония

Harju maakond, Saue vald, Jõgisoo küla, Jahi tee 16

649 000 €

  • Комнат 5
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 228.9
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Дерево
Jahi tee 16, Jõgisoo, Saue vald, Harjumaa
Kas oled unistanud kodust, mis oleks nii ilus kui mugav, kus oleks palju avarust ja ruumi, omaks suurt õueala ja oleks Tallinnast vaid kiviviske kaugusel?

Ülisuur magamistuba privaatse „walk-in“ garderoobi ja suure vannitoaga, mõnus saunakompleks, aatriumlaega avatud köögiga elutuba, päikesepaistet tubadesse hommikust õhtuni? Oled leidnud õige kodu ja loe tutvustust palun edasi!

TUTVUSTUS
Kui oled enda perele otsimas kodu, mille turvaline suur ja roheline hoov paneks rõõmust rõkkama Sinu lapsed ning mille siselahendus oleks täpselt nii ilus ja maitsekas, et igal hommikul saad ärgata naeratusega ja asud oma hommikukohvi nautima suurel terrassil, siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!

Saue linna serval, Jõgisoo külas on müüki tulnud soliidse välisilmega ühekordne eramu. Suur päeva ja õhtupäikesele avatud terrass, varjualune kahele autole, saunakompleks, palju tube ja mitmed vannitoad, suured aknad, valvekaameratega koduvalve, mahukas tehnoruum ja kuur on vaid mõned märksõnad, mis seda unistuste kodu iseloomustavad. Müüdav kodu on möbleeritud ja koheselt valmis sissekolimiseks!

PLANEERING
Planeering on müüjate poolt läbi mõeldud ja tagab mõnusalt privaatsust ja kasutamismugavust. Majja sisenedes ootab ees avar esik, milles on suur sisevalgustusega riide- ja jalanõudekapp. Kohe üle esiku asub eraldi mahukas garderoob, kuhu saab paigutada rohkem üleriideid ja jalanõusid, samuti soovi korral reisikohvrid ja muud vajalikku.
Esikust paremat kätt liiukudes satud valgusküllasesse ja suurde pooleldi avatud planeeringuga elutuppa, mis on ühendatud köögi ja söögitoaga. Elutoas on kolmes küljes suured aknad, mis toovad ruumi palju valgust. Kööki poolitab elutoast kahelt poolt vaadeldav kamin. Köögi vastas mahukas söögituba, kuhu mahub rohkem külalisi kui olemasolev söögilaud seda täna võimaldab. Elutoale annab avarust juurde aatriumlagi ja kööki toob päevavalguse mitmed katuseaknad. Köögi kõrval ukse taga peidab end sahver, mis on sisustatud riiulitega. Suurepärane võimalus paigutada sinna köögitarvikuid ja muid köögis vajalikke esemeid.

Mööda koridori liikudes on köögi kõrval eraldipaiknev WC ning teisel pool vastas saunakompleks, mis koosneb eesruumist pääsuga terrassile, pesuruum ja Harvia kerisega leiliruumist.
Edasi liikudes satub suurde vanniga vannituppa (vann on ühendamata hetkel), vannitoa vastas perenaisele mõeldud ja sisustatud majapidamisruum. See tuba on sisustatud nii valamu kui segistiga, pesumasina ja kuivatiga (BOSCH) ning kappidega. Ideaalne võimalus pesta pesu, samas triikida ja puhtad riided ja rätikud kenasti kappidesse paigutada.
Kaks magamistuba asuvad samuti vastakuti, ühes neist on „walk-in“ garderoob, teises lükandustega garderoob.
Eramu tagumises küljes aga asub ZEN ruum, mida läbides satub pererahva „master bedroom“i. See tuba on privaatne ja hommikupäikesele avatud. Toa juurde kuulub lükandukse taga asuv sisustatud ja meeletult suur garderoob ning teisel pool tuba privaatne vannituba.

Välisukse kõrvalt pääseb eramu tehnoruumi, kus on kogu maja küttesüsteem ja tehnilised seadmed ning auto varjualuse kõrval eraldi suur kuur/panipaik.

SISEVIIMISTLUS
Maja on väga soliidse välisilme ja stiilse siseviimistlusega, mille iga detail on omal kohal.

Eramu siseviimistlus on tervikuna pererahva maitse ja sisekujundaja näpunäidete järgi seatud ja viimistletud. Eluruumide põrandaid katab naturaalne kalasaba mustri järgi paigaldatud parkett, seinad valdavalt värvitud mahedates ja heledates toonides. Siseuksed maitsekalt mustas toonis ning annavad tubadele mõnusalt isikupära ja elegantsust.
Vannitoad ja san.ruumid plaaditud ja osaliselt kaetud niiskuskindla seinavärviga.

Köök on eritellimusel lastud teha pererahva soove arvestades, köögiteihnika osas on kasutatud valdavalt Electrolux´i tooteid (induktsioonpliit, küpsetusahi, mikrolaineahi), nõudepesumasin (BOSCH), ja kahe uksega külmik (LG).

Eramu sanitaartehnika on kõrgema hinnaklassi tootesarjadest (Villeroy & Boch, LaVita jms), seinasisesed tualettpotid, seinalülitid puutetundlikud ja seintel tubade kaupa temperatuuriregulaatorid.

TEHNILINE OSA
Küttelahenduseks eramul on väga mugav ja ökonoomne vesipõrandaküte, mis baseerub maasoojuspumbal (Bosch). Kõikide ruumide soojust saab termostaatide abil reguleerida.

Lisaks on majas soojustagastusega sundventilatsioon, mida suvisel kuumal ajal saab kasutada ka jahutusena. Turvalisuse tagamiseks on ümber maja paigaldatud valvekaamerad ning majja signalisatsioon. Vesi tuleb enda puurkaevust ja kanalisatsioon on rajatud lokaalsena (BIO puhasti).

Müüjad on liitunud ja olemas on valmidus ka päikesepargi loomiseks. Uuel omanikul on vaja vaid päikesepark rajada ja saab kasutada soovi korral päikesest saadavat energiat.

HOOVIOSA
Müüdav maja on suurepärase paigutusega ilmakaarte suhtes, mis loob ideaalsed tingimused hoovis päikese nautimiseks hommikust õhtuni. Hooviosa on haljastatud ja hooldatud, sealt leiate lisaks pere pisematele mõeldud mänguväljaku ja liivakasti. Õueala on aiaga piiratud, mis loob suurepärase võimaluse lemmiklooma pidamiseks, autovärav avaneb puldist ja muruniitmise eest hoolitseb mururobot.

PIIRKOND
Eramu paikneb rahulikus linnalähedases piirkonnas, Saue linnast 5,6 kilomeetri ja Tallinna piirist vaid 10 kilomeetri kaugusel (autoga sõita kuni 10 minutit). Lähimad kauplused ja lasteaiad ning kool asuvad Saue linnas, pisut eemal Laagri serval on Coop, Rimi, Bauhof jms. Lähitulevikus hakkab kodu servalt minema ka kergliiklustee Saue linnani, mis muudab jalgratta või jalutades liiklemise mugavamaks.

Ning vähem oluline ei ole ka fakt, et naabrid on erakordselt toredad.

Kui hindad linnalähedust, turvalisust ja lastesõbralikku keskkonda, rohelist ümbrust, sõbralikku naabruskonda ja rohelust- siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!

Номер объявления: 12751267

78 (+5 сегодня)
Добавлено: 04.05.2024 09:06
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее