Эстония

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa, Västriku 34a

330 000 €

  • Площадь 1457.0
Västriku 34a, Tallinn
Kristiine roheluses pakkuda ehitusloaga paarismajakinnistu. Ligipääs kinnistule läbi Västriku 34 kinnistu, servituut seatud. Hinnale lisandub km.
Võimalik osta koos kõrvalasuva Västriku 34 eramukinnistuga, millele on samuti ehitusluba väljastatud.

PLANEERITAVA MAJA PLANEERING
Planeeritud on kahekordne kahe korteriga elamu, suletud brutopind kokku 353,4 m2. Mõlema majaosa esimesel korrusel on avatud köök, elutuba, WC, esik, tehniline ruum, hoiuruum ja panipaik. Lisaks lõunapoolne terrass. Elutoast pääseb treppiga teisele korrusele. Teisel korrusel paiknevad koridor, 3 magamistuba, garderoob ja 2 vannituba. Teise korruse koridorist pööninguluugi kaudu pääseb pööningule.

PLANEERITAVA MAJA KONSTRUKTSIOONID
Vundament on täisbetoneeritud Columbia plokk vundamendi seinaga, mis toetub monoliitsest raudbetoonist taldmikule. Hoone vertikaalseks konstruktsiooniks on täisbetoneeritud Columbia plokk seinad. Horisontaalseks kandekonstruktsiooniks on õõnespaneelid vahelaes ja puitfermid katuslaes. Välispinnade viimistuses on kasutatud puitmaterjali. Katusekatteks on valtsplekk. Sokkel krohvitud.

KOMMUNIKATSIOONID JA TEHNILISED LAHENDUSED
Vee ja kanalisatsiooni liitumispunktid tänaval. Elektriliitumine ampritasu alusel. Küttelahendus planeeritud mõlemal majaosal autonoomne - vesipõrandaküte õhk-vesi soojuspumba baasil koos jahutusega ning lisaks soojustagastusega ventilatsioonisüsteem ja päikesepaneelid. Planeeritav energiamärgis A.

ASUKOHT
Pakutav kinnistu asub rahulikus ja rohelises eramajade piirkonnas, kus kõik vajalik on mugavalt lähedal. Erinevad koolid ja lasteaiad, Nõmme tee söögikohad ja toidukauplused lühikese jalutuskäigu kaugusel, Tondi Selver 1,2 km. Lisaks läheduses asuvatele bussipeatustele on 750 m kaugusel ka Tondi rongipeatus, mis tagab kiire ja mugava ühistranspordiühenduse.

Номер объявления: 12759873

62 (+4 сегодня)
Добавлено: 08.05.2024 18:05
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее