Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Lääne-Viru maakond, Haljala vald, Käsmu küla, Laane tee 7a

3 000 € в месяц

  • Комнат 5
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 259.1
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Laane tee 7a, Käsmu, Haljala vald, Lääne-Virumaa
Maja on värske ja väga heas korras viimistlusega. Kõik on väga kvaliteetne, ja parimate materjali valikutega. Maja sisekujunduse ja eritellimus mööbli joonised on teinud Aet Piel. Palju mahukaid garderoobe nii magamistubade kõrval, kui eraldi ruumidena. Maja antakse üürile täielikult möbleerituna.

KINNISTU
Planeeringu märgusõnaks on läbimõeldus, avarus ja ökonoomsus. Hoone välimus on kooskõlas Lahemaa Rahvuspargis lubatud kaluriküla hoonestusele. Maja paikneb põhja-lõuna suunal. Ehk õue ala ja terrass jääb lõunasse. Terrass on ümbritsetud klaasist katuse ja seintega. Kinnistu on aiaga piiratud, väravad automaatikaga, sissesõidu tee kivikattega. Ja avara parkimisvõimalusega umbes kuni 6 autole kinnistul.

PLANEERING
Elutuba avatud köögiga, kokku 80m2. Esimesel korrusel veel lisaks elutoale avar esik, sisse astutava garderoobiga, tualett, vannituba vanni, dušši ja saunaga. Teisel korrusel 4 magamistuba, dušš ja tualett. Pea magamistoa kõrval on avar sisse astutav garderoob. Väiksemates magamistubades sisseehitatud kapid. Külaliste magamistuba on klaas seina ja klaasist lükanduksega suletav.

KÜTE
Majas on kolm erinevat kütmise võimalust. Peamine on õhk-vesi küte uue Boschi seadmega, mille kasutegur on üle 5. Põrandates mõlemal korrusel veekandjal põrandaküte. Alternatiiviks või suurteks külmadeks on maa sees paiknev gaasimahuti, ehk gaasiküte. Ja mõnus puukütte ahi.

ENERGIA KASUTUS
Majas on kõik LED valgustid, kõik kodutehnika AAA energiaklassiga. Seina konstruktsioon on 330mm FIBO+100mm kõva villa + tuuletõke. Katusel 400mm soojustus. Majas kõik küttetermostaadid juhtme vabad ja äpist juhitavad. Elektrileping on universaalteenus, ja kõrgeimad kulu summad elektrile on küündinud 250-300€. 1000l gaasimahutisse aastase varuga gaasile kulu u.800€.

ÜÜRITINGIMUSED
Maja vabaneb kokkuleppeliselt umbes 4 nädala pärast. Kuu üürile lisanduvad ülelpidamiskulud. Antakse üürile pikaks ajaks. Võimalik ka üürida jurilise isikuna. Esmane makse esimese kuu üür, tagatisraha ühe kuu üüri summas, ja vahendustasu ühe kuu üür, millle lisandub käibemaks.

ÜMBRUSKOND
Kinnistu vastas paikneb Käsmu mänguväljak, ja Käsmu kabel ehk täiesti toimiv Käsmu Luteri kirik. Kinnistu vastast saab alguse Käsmu matkarada, märgistatud 15 km pikkune matkarada teeb ringi ümber poolsaare möödudes ka heast ujumise võimalusest Käsmu järvest, sellest ligi 10 km otse piki mereäärt.

INFRASTRUKTUUR
300m eemal asub bussipeatus Käsmu, kust sõidavad järgmised bussid:
42 Rakvere 16:30
157 Balti jaam 19:41
58 Rakvere 07:35
18V Balti jaam 08:27
35 Rakvere 10:45
25 Rakvere 14:35
18V Aseri 15:02

Lähim toidupood asub 500m kaugusel Käsmu pood, https://www.kasmupood.ee/ . Järgnev toidupood asub Võsul, 6km kaugusel, Meie toidupood. järgnevad poed asuvad Loksal - Loksa Coop, Grossi toidupood, ja Meie toidupood. Ja loomulikult E-Selver, kes toob kohale üle Eesti.
Käsmus on pererestoran Kaspervik. Võsul, 6km Käsmust asub, 2022 aastal MICHELINi märgiga tunnustatud RESTO Mere38, restoran Kuum Kahvel ja Restoran Wöse Võsu sadama uues hoones. Võsul lasteaed ja põhikool. Käsmult Võsule viib kergliiklustee. Võsul legendaarne O kõrts, Shuffle Caravan Bar & Lounge ja Ukulele Kohvik suvehooajal. Ja väga ilus rand ja ranna ehitised. Liivase merepõhja ja madalate veesoppide tõttu on rand eriti sobilik lastega peredele, samuti sobib see ideaalselt purjelauduritele või päevitamist, ujumist ja muid rannamõnusid nautivatele puhkajatele. Võsu ranna kohvik suvehooajal, Sirena pubi, Võsu grillbaar. Võsul on sadam https://vosusadam.ee/ , kus saab paati ja purjekaid hoiustada. Sadama projekteeritud sügavus 1,5m.

Tere tulemast tutvuma enda uue koduga!

Номер объявления: 12159619

313
Добавлено: 19.06.2023 19:08
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее