Эстония

МНОГО! Подушка из пены с эффектом памяти и охлаждающим гелем 52x33см

30 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!

Seisukord : Poe näidis, uus

Tavalised padjad sunnivad sind lamama kas liiga tasaselt või veidra nurga all, asetades pea ja kaela ebaloomulikku asendisse. Sellel padjal on kvaliteetne ja suure tihedusega mäluvaht, mis tagab, et teie pea ja kael on selgrooga ideaalselt joondatud – olenemata sellest, kas olete selili või külili –, nii et ärkate puhanuna.
✔ ÄRKA HOMMIKUL ILMA VALUTA: Kas olete väsinud ärkamisest kange, kange ja peavaluga? See padi vabaneb neist igaveseks. See tassib õrnalt pead ja kaela, jaotades raskuse ja leevendades survet tundlikele piirkondadele. Ja kuna magate ideaalses asendis, hingate paremini ja norskate vähem.
✔ LÕPUKS... KAHE TÄIUSLIKU KÜLJEGA PADI: Enamik mäluvahust patju hoiab soojas ja ajab higistama. Seetõttu on sellel ortopeedilisel padjal ühepoolne soojuse hajutamise tehnoloogia ja pehme hingav kate, mis aitab hajutada kehasoojust ning hoiab pea ja kaela kuiva ja mugavana. Soe öö? Geeljas pool hoiab sind jahedana. Külm öö? Pehme pool hoiab sind soojas.
✔ NAUTIGE MUGAVAT KOHANDATUD TUGI: tavaliste patjade puhul peate ideaalse mugavustaseme saavutamiseks ümber pöörama, kohevaks tegema ja hunnikusse kuhjuma – ja paratamatult öösel üles ärkama, et neid parandada. Mitte see padi! Survetundlik mäluvaht järgib teie pea ja kaela kõverusi ja kontuure ning kohandub teie liigutustega. Oled mugavalt ja magad terve öö.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12773801

35 (+1 сегодня)
Добавлено: 16.05.2024 21:16
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее