Эстония

Pop it - Электронная консоль Pop It Quick Push Game

10 €

В наличии: более 10 шт.

  • Состояние Новое
Tallinn

Suur valik elektroonilisi Pop It mänge.

Elektrooniline Pop It Quick Push: mäng, mis meeldib mitte ainult lastele, vaid ka täiskasvanutele!

Pop It Quick Push on põnev elektrooniline mänguasi, mis pakub unustamatuid meelelahutuslikke hetki ja arendab tähelepanelikkust.

Üks mänguasja eeliseid on selle kompaktne suurus, mis võimaldab seda kaasa võtta reisile või mängida ükskõik kus. Lisaks töötab see patareidega, mis tagab pika tööaja, ilma et seda oleks vaja vooluallikaga ühendada.

Pop It Quick Push ei ole mitte ainult suurepärane mänguasi lastele, vaid ka suurepärane võimalus täiskasvanutele lõõgastumiseks ja lõbutsemiseks. See aitab leevendada stressi ja pingeid, sest mullide lükkamine ja heliefektide kuulamine tekitab meeldiva täitumise tunde.

- Saab kasutada kas välja lülitatud või elektroonilise mängu režiimis;
- Mängul on kokku 4 mängurežiimi:

1. Esimeses režiimis tuleb läbida kõik 30 taset, kusjuures igas tasemes ootab teid 5 alamtasandit. Niipea kui esimene tase põleb punaseks, peate vajutama tagaküljele, seega käivitate mängu. Sa pead klõpsama puffpallidele, mis põlevad punaselt. Pärast iga alatasandi läbimist peate vajutama tagumist paneeli, seega algab uus alatase/tase. Kui teete vea või ei täida ajapiirangut, algab mäng uuesti.
2. Teine tase on salvestusrežiim. Kokku on režiimis 9 taset, millest igaühes on 5 alatasandit. Niipea kui esimene tase põleb punaseks, peate vajutama tagapaneeli, seega käivitate mängu. Mullid süttivad ükshaaval, sa pead järjestuse meelde jätma ja kordama järjestust kohe, kui tuled kustuvad. Pärast iga alatasandi läbimist peate vajutama tagumist paneeli, seega alustate uut alatasandit/tasandit. Kui teete vea või ei täida ajapiirangut, algab mäng otsast peale.
3- Kolmas režiim on hindamisrežiim. See on üks tase, kus püüad kiirusega võimalikult palju poopereid välja lüüa. Teil on aega 1 minut, et läbida. Niipea, kui esimene tase põleb punaseks, peate vajutama tagapaneeli, seega alustate mängu. Kui olete kogu väljaku välja löönud, peate vajutama tagumise paneeli, et kõik poupyrid tagasi oma algsesse asendisse viia, mäng jätkub. Lõpuks saate teada oma skoori.
4. Mitmikmängurežiim on kiirrežiim, kus teil on viis sekundit aega, et kustutada kõik põlevad puhvpallid. Iga õige liigutusega tekib üha rohkem ja rohkem puhvpalle ning aeg väheneb järk-järgult. Niipea, kui esimene lõhkekeha põleb punaseks, peate vajutama tagaküljele, seega alustate mängu. Pärast iga ülesande täitmist peate vajutama tagapaneelile, seega käivitub uus puffpall. Kui teete vea või ei täida ajapiirangut, algab mäng uuesti.


Mäng vajab 3 AAA patareid (ei kuulu komplekti).

Mängud KOHE OLEMAS!

Номер объявления: 12316406

377 (+3 сегодня)
Добавлено: 09.04.2024 17:47
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее