Эстония

Range rover classic 300tdi

15 499 €

Предложить цену

  • Марка и модель Land Rover Range Rover
  • Тип кузова Внедорожник/пикап
  • Регистрация 02.1996
  • Пробег 370 000 км
  • Коробка передач Механическая
  • Двигатель 2.5, 83 kW
  • Топливо Дизель
  • Цвет Зеленый (металлик)
  • Привод Полный

Техническая информация

  • Объём топливного бака: 96 л
  • Расход топлива:

    • В городе: 10 л/100 км
    • На трассе: 10 л/100 км
    • Средний: 10 л/100 км
Tartu

Range Rover classic 300tdi softdash. Briti tumerohelist värvi, beezi sametsisuga ja ohtra päris puiduga. Nagu iga härrasmehe range rover olema peaks. Auto mis tunneb ennast koduselt absouluutselt igal nurgal, olgu selleks meetrises mudas sumbates, 3500kg lubatud haagist vedades, teises maailma otsas matkates, youngtimer campil muru peal, matkaautode festivali, mõnel carsncoffel kui ka tallinna vanalinna pargitult või igapäeva liikurina...

Kõige viimane classic mis üldse toodetud ehk siis väga hiline 1996 300tdi softdash. selleks ajaks oli juba p38 2 aastat toomises olnud, aga ikka taheti classicut osta... Tõin aasta eest ise omal jõul 4500km Hispaaniast, Boschi esinduse mehaaniku käest kelle käes oli viimased 14 aastat olnud(vanad dokid ja paberid ja originaal raamat kaasa) Toomisest pikem lugu ilmus ka autoleht ekstras.

Hispaaniale omaselt siis perfektne kere. põhja alt nagu uus (mitte uueks keevitatud nagu enamus vaid päriselt nagu uus) ja julgen väita et üks kere poolest kindlasti üks parimatest selle ajastu land roveritest Eestis, tehnika on väga heas korras, Sisu vanuse kohta viisakas. Kogu sildade osa ja tehnika pool oli 20000km varem täieliku rebuildi saanud mida ise sain ühe plastik kolmiku purunemise tõttu veel täiustada.

Mootor: hülsitud plokk, täiesti tutikas plokikaas, kolvirõngad, saaled, tihendid, paisupaak, pihustid, kõrgsurvepump filtrid jne.
Veermik: 4000km sõitnud BFG 32” KO2 AT rehvid koos tutikate terrafirma modular terasvelgedega, tugevdatud õõtshoovad ja vedrukandurid, terrafirma 2” lift kit meedium/soft tänava vedrudega ja big bore amordid, Diffritel ja paraleelvardal ülitummised alumiiniumist kaitmed. Tagadiffril Detroit locker, ühesõnaga keskel ja taga automaatsed lukud ja päris korralik aeglusti ja selline kõrgus et talvel sai ilma kordagi mõtlemata üle traktori tehtud vallide sõita...
Lisaks: topelt akud, lisavendid, temp ja boost jälgimiseks kellad, President cb raadiosüsteem ja laadimispesad, õhukompressor väljavõtetega esiustest, Bluetooth makk, kaardilugeja lamp, Ülimugav ja kiirelt avanev katusetelk sisevalgusega , 270 kraadi 2 meetrine ümber auto käiv varikatus, meetrine led bar. Üks esiiste klapitavaga asendatud, et saaks ka salongi magamisruumi(teine komplekt sama kangaga esiistmeid kaasa) jne. Kindlasti olen midagi ära ka unustanud.

Niisama tehase lisadest: el aknad, el peeglid, konditsioneer, kesklukk, roolivõim, tumenev ja valgustusega peegel

Vead. leidub hispaania päikse patinat ja mõlke mis minu arust lisavad ainult iseloomu ja annavad julguse seda ka päris maastikul kasutada, salongis vanale land roverile omaselt naginaid ja plärinaid, laepolster nööpnõeltega hetkel, roolikarp higistab nagu absoluutselt kõigil land roveritel, tagumistel el akendel hetkel vool puudu ja väikest nokitsemist leiab.

Sügisel sai hoolduse. Ehk õlivahetus, hammasrihm ja krowni korrosioonitõrje tehtud. Nüüd läbisin ülevaatuse, selle sai puhta lehega läbi.

Üldiselt sõidab talasildadel maasturi kohta väga eeskujulikult, otse ja konkreetselt. 300tdi on omamoodi maailmalõpu diisel kuhu läheb ainult 1 juhe sisuliselt külge, et sõidab kõigega ja kõikjale isegi kui mitte midagi muud enam ei ole, samal ajal väänet on täitsa piisavalt et lubatud kiirustega mugavalt liikuda ja igal maastikul hakkama saada. Samas igaks juhuks pean mainima, et kes kujutab ette selline auto sõidab nagu uus range rover mis on sisuliselt rafineeritud kõrge sõiduauto tõenäoliselt pettub sügavalt. Tegemist on ikka pigem kõige tsiviliseeritud vormiga Defenderist.

Arvan et teist sama hea kerega 300tdi softdashi siitkandist ei leia. Kleepsud võin ostja soovil enne müüki eemaldada ja halod välja poleerida, mingeid varuosi leian ka veel juurde. Otseselt mul seda vaja müüa ei ole. Tegemist on ühe minu unistuste bucketlist autoga, aga vaimselt haige autohulluna, kibeleb lihtsalt alati millegi uue ja uute seikluste järgi ja siis võiks enne pisut ruumi vabastada...

Lisaks: Auto tuleb originaal nahkrooliga. Nardi on isiklik reliikvia ja ei ole müügiks. Vahetükk tuleb kaasa ja saab soovi korral endale meelepärase sportrooliga edasi kasutada.


Ps tegin hinna oluliselt paremaks... Selle eest võiks masinat olla küll ja veel
ainult AUTO 15499
AUTO as is kõigega mis katusel 17500
Eraldi Katusetelk 1800, varikatus 600. kaks asja koos 2200
Tõsisele huvilisele jätan ka väikse mõistliku tingimisruumi...

Номер объявления: 12725943

143 (+9 сегодня)
Добавлено: 20.04.2024 13:50
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее