Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

ВЛАГОМЕР БЕЗ ЭЛЕКТРОДОВ ВЛАГОМЕТР ВЛАГОМЕР

50 €

  • Состояние Б/у
Saku, Saku vald, Harjumaa

Pakkuda uueväärne niiskusmõõtja erinevate materjalide jaoks.
Töötab 3x AAA patareiga (komplektis)

Asub Saku vallas, Harju maakond.
Pakiautomaadiga saatmine 3€.

Kirjeldus amazon-i lehelt:

【100% mittepurustav mõõtmine】- sondiga DURFICST niiskusmõõtur on 100% mittepurustav võrreldes eelmiste pin-tüüpi veelekkedetektoritega. Eeliseks on see, et see suudab läbistada kuni 40 mm müüritist ilma sondi sihtmärki sisestamata, jättes 100% pinnast kahjustamata ja mõõtmise jälgi.
【Kiire ja lihtne kasutada】- tihvtideta niiskusmõõturiga kulub täpse niiskuse näidu saamiseks vaid mõni sekund. Pärast sisselülitamist vajutage lihtsalt nuppu "MEAS" ja seade kalibreerub automaatselt. Värviline ekraan ja helisignaal muudavad selle lugemise ja kasutamise lihtsaks ning MAX/MIN väärtusi saab kuvada üheaegselt.
【Täpne mõõtmine】 - puidu niiskusmõõtur kasutab ülitäpset sulamist sondi ja suure jõudlusega töötlemiskiipi täpsete ja reageerivate mõõtmiste jaoks vahemikus 0,0-100,0 ja eraldusvõimega 0,1%. Kerakujuline niiskusmõõtur võimaldab kasutajal lühikese ajaga katta suure mõõtmisala, muutes niiskusesisalduse mõõtmise nurkades, ebatasastel pindadel ja põrandaliistude ümber lihtsaks.
【Laia kasutusala】- Digitaalne niiskusmõõtur DURFICST sobib puidu ja ehitusmaterjalide, nagu seinaplaadi, kiltkivi, plaatide, papi, krohvi, betooni ja mördi niiskusesisalduse testimiseks, samuti lekete parandamiseks ja niiskuse kontrollimiseks. magamistoa seinte, põrandaplaatide või haagissuvilate jms sisu. See aitab teil kiiresti märgata kohti ja kaitsta teie kodu struktuuri. Märkus: see ei mõõda metalli.
【Mugav ja vastupidav】- Seinte niiskusmõõturi korpus on ümbritsetud pehme kummiga, mis tagab mugava tunde ja vastupidavuse kukkumistele. Märkus: Palun hoidke mõõtmisel võimalikult palju arvesti alumist osa, vastasel juhul võib teie käes olev niiskus mõõtmistulemustele mõju avaldada.

Номер объявления: 12729869

32
Добавлено: 22.04.2024 13:51
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее