Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Võru maakond, Võru vald, Kose alevik, Vanaraua 13

89 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Нуждается в ремонте
  • Площадь 179.7
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Vanaraua 13, Kose, Võru vald, Võrumaa
Kose alevikus, Vanaraua tee 13 maja, asub 1200m2 krundil, millele on hea juurdepääsetavus. Piirkond on rahulik ja läheduses on ujumiskohad, kaunis männimets ning naabrid on ümberringi.

TUTVUSTUS: Müügile on tulnud 4-toaline, kahekorruseline maja oma sauna, garaaži ning abiruumidega. Elamu asub 1200m2 suurusel krundil. Eluruumide pindala 80,2m2, hoone üldpind 179,70m2. Krundi piiril on vee ja kanalisatsiooni liitumispunkt (võimalus liituda Võru Vee trassidega). Olemas on piirkonna majade ühine kastmisveesüsteem. Hoovis kasvavad õunapuud ja marjapõõsad. Võimalik on maja planeeringut muuta, ehitada omale kaunis kodu.

PLANEERING: Maja esimesel korrusel asuvad elutuba, köök, magamistuba, wc ning teisel korrusel avar magamistuba. Teisel korrusel on lisaks magamistoale ka kaks panipaika. Keldrikorrusel on saun kuhu kuulub leiliruum, pesuruum ja puhkeruum. Lisaks saunale on keldrikorrusel kaks abiruumi. Kohe elutoa seina taga asub garaaž, kuur ja panipaik.

VIIMISTLUS: Esimesel korrusel on maja seest viimistletud puiduga, teise korruse seintel tapeet. Maja vajab renoveerimist. Võimalus on elamispinda laiendada näiteks garaaži arvelt.

PARKIMINE / PANIPAIK: Auto parkimine tasuta. Teed heas seisukorras. Olemas suur kuur ning kivist seintega, kahest ruumist koosnev suur abiruum.

ELAMU: Maja seinad on ehitatud tellis/väikeplokist, viimistletud krohviga. Katus osaliselt plekk, osaliselt bituumen. Maja konstruktsioonid on heas seisukorras. Majja on sisse toodud piirkonna kastmisvesi (WC, Saun) Maja vajab renoveerimist.

PIIRKOND: Maja asub Kose alevikus, endises suvila piirkonnas, mis on tänaseks kõrgelt hinnatud elamispiirkond. Sellesse piirkonda jääb mitu ilusat järve Pappjärv, Verijärv ja Valgjärv oma kaunite ujumiskohtadega. Lastele on olemas mängu- ja palliplatsid, tervisesportlastel võimalus turvaliselt jõuda Kubija terviserajale. Bussipeatus ca300m kaugusel ja pood 10min jalutuskäigu kaugusel. Võru linn jääb 6km kaugusele.

Maja on vaba, saab koheselt oma unistuste kodu rajama hakata.

Helista ja lähme vaatama!

Номер объявления: 12159772

952
Добавлено: 19.06.2023 19:33
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее