Eesti

LOT! SummerVibe rannapiknikutekk 200x210

15 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Liiv ja veekindel: valmistatud suure tihedusega nailonist, lihtsalt raputage tekki, liiv pühitakse teki küljest ära ja helmed lahustuvad. Kiiresti kuivav, rebenemiskindel, kompaktne ja väga kerge. See pakub teile meeldivat päeva liivarannas.

Täiuslik liivavaba rannamatt: suur ranna-/piknikutekk on mõõtmetega 80 x 83 tolli ja on mugav täiskasvanutele. Meie rannatekk käib kergesti kokku 23 x 11 cm kotiks ja seda saab käes kanda.

Suurepärane kvaliteet ja kokkupandav: meie rannatekk on valmistatud tugevast, vastupidavast ja hingavast polüestrist ning kestab aastaid. Pehme, nahasõbralik kangas tagab, et liiv on tekilt kergesti harjatud ja vesi kuivab kiiresti minutitega. Tavaliselt käib matt kotti kokku, nii et see ei võta ruumi. Matt on väga kerge, seda on mugav õues reisides seljakotti riputada.

Mitmeotstarbeline: meie liivavaba matkamatt sobib ideaalselt randa, piknikule, parki, perereisi, spordiüritusi, välifestivale, telkimist, matkamist, kalastamist, muid üritusi ja õues toimuvaid tegevusi.

.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12777168

55 (+2 täna)
Lisatud: 19.05.2024 11:14
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt