Eesti

100% Mulberry siiditekk 220x240cm 2kg

160 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Haabneeme, Viimsi vald, Harjumaa

Mulberry Siiditekk 220x240 cm helehõbehall värvi või valget värvi 200x230cm. Kaal 2kg.

Täitematerjal: 100% looduslik Mulberry siid.

Katteriie - pehme PUUVILL. Tekiga tuleb kaasa tolmukott, et hoida tekki uue ja puhtana.

Soe - sobib talveks, sügiseks.

Parim siiditekk, väga kvaliteetne! Tekil on pikk lukk, mille avades saad näha teki sisu, mis antud teki puhul näitab väga kōrge kvaliteedi märki, millel pikakiuline siidisisu ja julgelt ka vaatamiseks. Kaasas lisaks sertifikaat ja siidikookon.

Siidi nimetatakse tekstiilie kuningannaks ning siidist tooted toovad koju ehtsa luksuse!

Mulberry siid on kõige kallim ja ka kõige kvaliteetsem siidiliik. Siidikiud on looduslik, ökoloogiliselt puhas hüpoallergeene materjal. Tema koostises on 18 aminohapet, mis avaldavad positiivset mõju inimese ainevahetusprotsessidele.

Siidist tekid on kohevad ja soojad ning samas õhku läbilaskvad. Siid hoiab keha talvel sooja ja suvel jahedana. Siidikiu aminohapped ja tillukesed poorid tasakaalustavad mikrokliimat ning säilitavad loomuliku niiskuse taset. Tänu võimele imada niiskust (kuni 30% oma mahust), jääb siidikiud kuivaks ja õhuliseks. Kuna siid sisaldab nii positiivseid kui ka negatiivseid ioone ja imab niiskust, ei tekita see kergesti staatilist elektrit nagu mõned teised materjalid. Aminohapped, millest siid koosneb, ei ärrita nahka. Looduslik Mulberry siid on antibakteriaalne ja allergiavaba, temas sisaldub valgulise struktuuriga aine seritsiin, mis aitab ära hoida tolmulestade levimise. Seetõttu sobivad siiditooted nahahaiguste, reuma ja artriidi puhul.

Teki omadused:

tagab hea ja kvaliteetse une

hoiab püsivat temperatuuri

nahasõbralik, õhku läbilaskev

sobib kasutada nahahaiguste, reuma ja artriidi puhul

antibakteriaalne, allergiavaba

ebasobiv keskkond tolmulestade levikuks

kohev ja soe

Aastaringselt on väga heaks tekitäidiseks SIID – õhukesteks kihtideks venitatud siidiussikookonid. Need kihid on üksteise peale laiali laotatud.

Kuulutuse number: 11989487

586 (+2 täna)
Lisatud: 19.04.2024 17:56
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt