Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

2-toaline avar ja valgusküllane korter Paldiskis

38 000 €

Paku oma hinda

  • Tube 2
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 40
  • Korrus 1
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Paneel
Sadama 17, Paldiski, Lääne-Harju vald, Harjumaa

KORTER
Müügis olev korter asub 5 korruselise maja 1 korrusel ning akendest avaneb vaade keskuse poole. Algselt 2 toalise korteri planeeringut on veidi muudetud ning korteri toad on liidetud suuremaks ruumiks, mille vaheline sein eraldab magamisruumi eluruumist. Köögiosa on samuti avatud, mis muudab korteri avaraks ja valgusküllaseks. Siseviimistluses on kasutatud rohkelt valget tooni ning heledaid tapeete, põrandat katab laminaat, wc/vannitoa osas keraamiline plaat. Korteris on nii torustik ja elektrijuhtmestik,  kui ka küttsesüteemid renoveeritud. Vaatamata korteri paiknemisele 1-korrusel on korter väga soe, kaasa arvatud põrand. Korter on mõnusalt ruumikas, akendesse paistab päevane päike. Mööbel ja tehnika kokkuleppel!

KOMMUNIKATSIOONID
Korteris on keskküte, vee- ja kanalisatsioon on linnatrassist. Kommunaalkuludena tuleb talvisel kütteperioodil arvestada 120 euroga ning suvel 30 euroga. Elektritasu vastavalt kulutatule, tavapärane kulu 25 eurot. Internet ja teleteenused kaabeldusega.

HOONE
Kogu hoone on täielikult renoveeritud 2002. aastal. Korterelamus on tegus KÜ, vahetatud on nii vee- kui kanalisatsioonipüstakud ning katus. Hoones on keskküte, küttesüsteem on uuendatud ning radiaatoritel regulaatorid. Trepikodadesse pääseb fonoluku abil, trepikojad korrastatud, puhtust hoiab koristaja. Tegemist on Paldiski keskuses asuva kortermajaga, mille ümbruses on nii naabermajad, kui ka keskuses asuvad kauplused.  Maja ees ja taga loodud parkimiskohad on jagatud korterite vahel ning müügis oleva korteri juurde kuulub üks parkimiskoht. Parkimiskohti jagub maja ümbruses ka külalistele. 

ASUKOHT
Paldiski on kaunis sadamalinn põhjarannikul, mille mereäärsetel aladel on pankrannik ning RMK puhkealad, linna serva on rajatud disc-golfi rada ja linnast 3 km kaugusele jääb majakas. Ideaalne võimalus jalutada looduses ja nautida kaunist merevaadet või harrastada tervisesporti. Paldiski asub Tallinnast 50 km ning Keilast 24 km kaugusel. Transpordi ühendus Tallinnasse on korraldatud elektrirongi ja bussiga, ühendus nii Keila kui Tallinaga hea. Paldiski linn kasvab ja areneb jõudsalt, keskpark on saanud kauni puhkeala. Paldiski keskuses asuvad Kaubamaja ning Coop kauplus, lühikese jalutuskäigu kaugusel on nii Grossi Toidukaubad kui Maxima kauplused. Paldiskis on mitu väikekohvikut ja toitlustajat. Paldiski linnas on kaks lasteaeda ja kaks kooli, millest mõlema puhul on üks venekeelne ja teine eestikeelne. Paldiski linnas tegutsevad ka muusikakool, ujula ja spordisaalid ning erinevad tegevuskeskused ja muuseumid. Paldiskis tegutseb nii perearst kui ka konstaablipunkt. Paldiski linnas asub Lääne-Harju Vallamaja. Paldiski on väikelinn, mis pakub oma elanikele nii töökohti kui tegevust noorematele ja ka vanematele linnaelanikele. 
 

 

Kuulutuse number: 10712125

438
Lisatud: 19.04.2021 14:52
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt