Eesti

2-toaline korter Narvas

48 099 €

  • Tube 2
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 39
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Tellis
Tallinna maantee 27, Narva

Müüa korter Narvas linna südames. Maja on ehitatud 1964. aastal telliskiviga. Korter on soe, päikseline. Kaks keldrit, kaks parkimiskohta (üksteise järel). Katus vahetati, parandati sissepääs, nõlvad ja looded. 2021. aastal ehitati eurostandardi järgi uus suur avar parkla, mänguväljak, eurostandardile vastav prügikonteinerite ruum suletakse lukuga (majaga). Tugev seltsimees, head naabrid. Majas ei ole laenu. Paigaldas oma videovalve kooskõlastatud esimehega parkimiskohale, hoovile ja mitmele kaamerale korteris endas.

Korter on täielikult renoveeritud: torustik, elekter, keskküttepatareide küttesüsteem (Itaalia), põrandad, seinad, laed, aknad - plastikust topeltklaasid, metallist sissepääsuuks, uued siseuksed, uus gaasikolonn ja ventilatsioonisüsteem. (2021). Põrandad on korrastatud. Koridoris, vannitoas ja köögis - plaadid. Tubades - laminaat. Aknalauad tööpinnalt (Itaalia).

Korteris on venituslaed (köök, saal ja koridor üks terve valge värvi lagi) magamistoas šampanja, valge värvi vannitoas. Riietusruumis on lagi giprec.

Köök on ühendatud toaga. Köögimööbel on sisseehitatud eriline. järjekorras (Itaalia). Paigaldatakse uued seadmed (gaasipaneel, ahi, nõudepesumasin, külmik, mikrolaineahi). Külmiku ventilatsioon on paigaldatud.

Vannitoas on uus vannituba, sisseehitatud tualett, uus mööbel, valamu, pesumasin, uus gaasisammas, mähis, soojendusega elektripõrand, dušipet.

Riietusruumi avar sissepääs magamistoast. Ventilatsioon on tehtud.

Interneti-kaabli ja teleri läbimõeldud juhtmestik.

Jalutuskäigu kaugusel kauplustest ja kaubanduskeskustest, bussipeatustest, bensiinijaamadest, ühest linna parimast lasteaiast (aknast nähtav), keskkoolist. Uus jalgrattatee.

Küsimuste korral helistage meile.

мебель и техника в стоимость не входит продается квартира.

Kuulutuse number: 11270405

2469 (+1 täna)
Lisatud: 16.04.2024 16:38
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt