Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

2-toaline korter

4 490 €

Paku oma hinda

  • Tube 2
  • Seisund Vajab remonti
  • Kogupind 42
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Kohtla-Järve, Ida-Virumaa

Müüa 2-toaline korter Kohtla-Järve kesklinnas. Eraldi meeldiva proportsiooniga toad, rõdu, kõrged laed, eraldi vannituba, sisseehitatud sahvrid. 2. korrus 2-st, telliskivimaja, kahekorruseline hoone 1951. aastal, korralik, meeldiv.

Vannitoas ja tualetis uus torustik, uued veetorud, täiesti uus kanalisatsioon. Gaas on ajutiselt suletud, et probleemideta jätkata, demonteeriti vana ahi ja sammas ning visati uute paigaldamiseks välja. Boonus ostjale: jätame uue, üldiselt kasutamata gaasipliidi.

Korter on valmis teie maitse järgi kosmeetiliseks remondiks - tapeedi liimimiseks, seinte värvimiseks, mööbli paigutamiseks vastavalt vajadusele. Pind on vaba, osa mööblit jääb meist alles., Laud, riidekapp. Muide, korteri all on pood, trampib rahulikult. )

Korter asub otse peatänaval, kõik aknad on vaatega sellele. Läheduses: Maximi, Grossi, Rimi kauplused. Lähedal on kolm kooli, sealhulgas kaasaegne lahe gümnaasium keskkooli jaoks. Jalutamiseks on renoveeritud suur metsapark, ehitamisel on uus kaasaegne spordikompleks - vormis hoidmine ja figuuri hoidmine on just see! 15 minuti autosõidu kaugusel on ka Saka mõis, Soome lahe rand, Valaste kosk, Toila koos spaaga.

Helistage mulle hommikust õhtuni seitse päeva nädalas. Piisav läbirääkimine on võimalik.
Ma oskan kirjutada eesti keeles, kuid ma ei oska veel rääkida, nii et parem on kirjutada eesti keeles, vastan hea meelega.

Kuulutuse number: 10351086

5163
Lisatud: 14.11.2020 14:34
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt