Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

2 tuba - A. Lauteri 8, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

185 000 €

  • Tube 2
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 78
  • Korrus 5
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Tellis
Tallinn

KORTER

Müüa suur eksklusiivne 2-toaline korter 78m2 aadressil A.Lauteri 8. Asub Tallinna kesklinnas.

Korter asub 5-korruselise maja viiendal korrusel. Väga avar korter.
Aknad vaatavad sisehoovi. Mitu aastat tagasi oli tehtud kapitaalremont ja ümberplaneering. Korteris on puitpakettaknad, vahetatud veepüstak ja torustik, uus elektrijuhtmestik, heli- ja soojusisolatsiooniga metalluks, teine ​​uks naturaalsest puidust. Uus köögimööbel koos tehnikaga.

Korteris on Esik, Elutuba koos köögiga, Magamistuba, WC ja vannituba koos.
Korteris on tehtud eksklusiivne remont!

SISUSTUS/SISEVIIMISTLUS

Esik: Põrand on kaetud mustade läikivate plaatidega, seinad on valmistatud looduskivist, osaliselt värvitud heleda värviga. LED-valgustus. Esikus on kummut ning sisseehitatud garderoobikapp.

Vannituba ja WC: Suur vannituba 16m2. Põrand ja seinad kaetud keraamiliste plaatidega. Suur mullivann, seinale kinnitatud TV, tualett, vannitoamööbel koos kappide ja valamuga. Üle valamu on suur sisseehitatud peegel koos valgustusega. Lisaks on eraldi dušš ja elektrisaun.

Köök: Kõrgkvaliteetsetest materjalidest eritellimusel tehtud köögimööbel, integreeritud köögitehnika (ahi, mikrolaineahi, gaasipliit, nõudepesumasin). LED valgustus. Seinad värvitud heleda värviga. Põll on kaetud loodusliku kiviga. Põrandal on läikivad mustad plaadid.

Elutuba: avara toa üldpind 50 m2. Toas on 3 suurt akent. Põrandal naturaalne tammeparkett ja osaliselt plaadid. Seinad on valmistatud looduskivist, osaliselt värvitud heleda värviga.

Magamistuba: Magamistoas on garderoobikapp. Põrandal on naturaalne tammeparkett. Seinad valmistatud looduskivist, värvitud heleda värviga.
Magamistuba ja vannituba on eraldatud lükandseintega, mis võimaldab neid ühendada. 

MAJA

Stalini ehituse eliit 5-korruseline hoone 1959.a. Kogu maja on täielikult renoveeritud, on tehtud fassaad, trepikoda ja katus. Trepikojal on palju hoiuruumi jalutuskärude ja jalgrataste jaoks. Majas on tugev korteriühistu.

KOMMUNAALKULUD

Väga madalad kommunaalkulud. Maksimaalne arve talvel 190 eur ja suvel 95 eur.

PARKIMINE

Majal on suletud sisehoov koos oma parkimisega. Igal korteril on oma parkimiskoht. Samuti on parkla maja ees, parkimiskohti on palju.

ÜMBRUS

Maja asub imelises vaikses kohas, eraldatuna suurtest linna tänavatest. Maja kõrval on ilus park. Kõik on jalutuskäigu kaugusel. Kesklinna ümbritseb suur hulk poode, restorane ning ostu- ja meelelahutuskeskusi.

TRANSPORT

Hotell Olümpia ühistranspordipeatus majast 70 meetri kaugusel, kuhu sõidavad bussid 3, 16, 17, 17a, 23, 54. Samuti asub majast 400 meetri kaugusel Solarise kaubanduskeskus, kus on palju ühistranspordipeatusi, mis võimaldab mõne minutiga jõuda Tallinna ja selle lähiümbruse erinevatesse linnaosadesse. 

MUU INFO

Korter sobib ideaalselt lühi- või pikaajaliseks üürimiseks! 

Helista ja tule oma uut korterit vaatama!

 

Kuulutuse number: 10166453

2641
Lisatud: 21.09.2020 10:56

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt