Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

24W topelt LED- ultraviolettlamp hübriid lapm 24W LED

15 €

Paku oma hinda

Tallinn

24W topelt LED- ultraviolettlamp hübriid lapm

DUAL LED TECHNOLOGY - 15 dioodi tagavad kiire ja ühtlase kõvenemise! Lisaks on lambil kahe laine vahemik 365nm ja 405nm. Sellise lahenduse kasutamine tähendab, et kogu käsi või jalg on suurepäraselt valgustatud, pole vaja sõrmi tõsta.
CLEARLESS DISPLAY ja liikumisandur - lambil on selge ekraan, mis käivitub automaatselt, kui liikumine tuvastatakse - sellel pole nuppe. Pärast oma käe või jala panemist loeb see kuni 99 sekundit. Kuvar hõlbustab küünte tööd ja kõvenemist teatud aja jooksul, nt. erinevate efektide esitamisel. Pärast protseduuri lõpetamist ja käe eemaldamist kustub lamp automaatselt.
NO BASE - silla konstruktsioon võimaldab lampi mugavalt kasutada nii maniküüri kui ka pediküüri tegemiseks, samuti regulaarseks puhastamiseks ja korraliku hügieeni säilitamiseks. Lisaks on lamp kerge ja väike, mis teeb selle kandmise ja transportimise lihtsaks. Samuti on sellel eemaldatav kaabel, mis muudab seadme kandmise ja hoidmise lihtsaks.
TASUTA - kuulub komplekti TASUTA! 10 klambrit hübriidide eemaldamiseks. Tänu nende pealekandmisele kaob lakk kergesti ära ja küüned jäävad terveks.
SPETSIFIKATSIOON - värv: valge; võimsus: 24W; LEDide arv: 15; taimer: 99 s; toiteallikas: 220-240V, 50-60Hz; välismõõtmed (laius / kõrgus / pikkus): 21,5 / 7,5 / 12cm; kaabli pikkus: 145g; lambi kaal: 225g; komplekti kaal koos pakendiga: 425g.
SPETSIFIKATSIOON

Valge värv
võimsus: 24W
LEDide arv: 15
taimer: 99 s
toiteallikas: 220-240V, 50-60Hz
välismõõtmed (laius / kõrgus / pikkus): 21,5 / 7,5 / 12cm
kaabli pikkus: 145g
lambi kaal: 225g
komplekti kaal koos pakendiga: 425g
LISAKS

UV-lamp
Toiteallikas
TASUTA 10 klippi
Lambi toiteallikaks on kaabel, mis tagab ühtlase töötamise kogu selle eluea jooksul, mis on eriti oluline üksikute kihtide pealekandmise ja kinnitamise mitmetel etappidel.

Eemaldatav kaabel hõlbustab seadme hoiustamist ja teisaldamist. Sild on väike ja kerge, mis mõjutab ka selle mugavat transportimist.

Seadmel on 15 tõhusat LED-i, mis ravivad rakendatud geeli või hübriidi tõhusalt.

Lisaks on lambil kahe laine vahemik 365nm ja 405nm. Sellise lahenduse kasutamine tähendab, et kogu käsi või jalg on ideaalselt valgustatud.

Lambil on selge ekraan, mis käivitub liikumise tuvastamisel automaatselt - sellel pole nuppe. Pärast oma käe või jala panemist loeb see kuni 99 sekundit. Pärast protseduuri lõpetamist ja käe eemaldamist lülitub lamp ise välja.

Kuvar hõlbustab küünte tööd ja hooldust teatud aja jooksul, nt. erinevate efektide esitamisel.

Komplekt on TASUTA!
10 klambrit hübriidide eemaldamiseks. Tänu nende pealekandmisele kaob lakk kergesti ära ja küüned jäävad terveks.

Seade võib olla suurepärane kingiidee inimestele, kes armastavad iseseisvalt stiilse maniküüri eest hoolitseda.

MEIE KAUBAMÄRK BEAUTYLUSHH pakub laias valikus kosmeetikat, suurt valikut UV-lampe, freespinke, tolmu absorbeerijaid ja palju muud. Kutsume teid pakkumisega tutvuma.

Kuulutuse number: 10660994

17
Lisatud: 14.04.2021 17:30
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt