Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

4 toaline korter Võru 12, Lasnamäe, Tallinn, Harjumaa

95 500 €

Paku oma hinda

  • Tube 4
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 80
  • Korrus 1
  • Korruseid majas 9
  • Maja materjal Paneel
Tallinn

KORTER

Müüa Tallinnas Lasnamäe linnaosas Võru tänav 12 suur hubane 4-toaline 80m2 korter. Ideaalne suure perele.

Korter asub 9-korruselise hoone 1. korrusel. Korter on väga avar ja valgusküllane. Aknad vaatavad kahele poolele. Remont tehti mitu aastat tagasi. Korteris on plastaknad, vahetatud veepüstak ja torustik, uus elektrijuhtmestik, müra- ja soojusisolatsiooniga metalluks. Köögimööbel ja -tehnika.

Korteri koosseisu kuulub: Esik; Elutuba; Köök; Kolm magamistuba (ühel magamistoal on rõdu); WC ja vannituba.

Mööbel jääb korterisse!

SISUSTUS/SISEVIIMISTLUS

Põrand on kaetud naturaalse tammeparketiga, seinal tapeedid. Esikus on suur riidekapp ja kummut. Väikeses koridoris on kupee-kapp.

Vannituba ja WC: Plaadid põrandal ja seintel. Suur multifunktsionaalne dušikabiin, vannitoamööbel koos kappide ja kraanikausiga. Üle valamu on suur sisseehitatud peegel koos valgustusega. Halogeenvalgustid laes. Eraldi paigaldatud lisa kraan. Tualettruumis on kvaliteetne Cersaniti tualett, põrandatel ja seintel on plaadid. 

Magamistoad: igas magamistoas on suured riidekapid. Ühest magamistoast pääseb 3m2 suurusele rõdule. Põrandatel on naturaalne parkett. Seinad on kaetud tapeediga.

Korteri siseuksed on kaetud naturaalse puiduspooniga.

MAJA 

9-korruseline hoone. Maja sissepääs ja katus on renoveeritud, hoone otsad on soojustatud. Uued välisuksed ja fonosüsteem. Majas on energiatõhususe klass “D”. Majas on tugev korteriühistu.

KULUD 

Kommunaalmaksed on väga madalad. Maksimaalne arve talvel on 180 eurot ja suvel 90 eurot.

PARKIMINE
Parkimine on maja ees ja hoovis parkimiskaartide alusel, parkimiskohti on palju. Lähedal on mitu tasulist valvega parklat. 

NAABRUSKOND

Maja asub imelises kohas, Lasnamäe linnaosa algul. Kõik on jalutuskäigu kaugusel. Piirkonnas on palju poode, kaubanduskeskusi, koole ja spordiväljakuid. Kesklinn on ühistranspordiga vaid mõne minuti kaugusel.

TRANSPORT

Kõrval on ühistranspordipeatus Vana-Kuuli, kus on bussid 44, 51, 65. Samuti majast 400 meetri kaugusel peatus Kotka Kauplus, kuhu suunduvad bussid 7, 9, 13, 49, 56, 67, 68. Mõne minutiga jõuate kesklinna.

MUU INFO

Helista ja tule oma uut korterit vaatama!

Kuulutuse number: 10386249

1642
Lisatud: 24.09.2020 22:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt