Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

42114 LEGO® Technic 6x6 Volvo, suur ja uus

175 €

Paku oma hinda

Tallinn

Avastamiseks jagub palju autentseid detaile ja lapsed saavad võtta veoki juhtimise üle rakenduse LEGO Technic CONTROL+ kaudu. Kasuta erinevaid juhtkuvasid, et sõita edasi, tagurdada, roolida, muuta kiirust ja käiku või laadida kasti sisu maha. Lapsed saavad kasutada ka isikupärastatud armatuurlauda, millel on autentsed juhikabiini juhtelemendid. Väljakutsed ja saavutused aitavad lastel arendada oma sõiduoskusi ning rakendusest võib avastada ka inspireerivat sisu.
See mudel sisaldab autentseid detaile. Rakendus LEGO® Technic CONTROL+ annab juhtimise üle lastele, kes saavad rakenduses uurida erinevaid juhtkuvasid, väljakutseid, saavutusi ja eksklusiivset sisu.
Volvo veokimudel on 20 cm kõrge, 60 cm pikk ja 20 cm lai, mis tähendab, et see sobib suurepäraselt ehitusmänguks. Kui seda teiste ehitusmängukomplektidega kombineerida, on mängurõõmu veelgi rohkem.
Ehitamine saab alata ilma patareideta, aga kui soovid nautida selle rakenduse kaudu juhitava mänguasja täit võimsust ja lahedaid tehnilisi funktsioone, pead sisestama kuus 1,5 V AA-patareid.
Komplektis on 2193 detaili.
Sobilik vanusele 11+
Hoiatus! Toode ei ole sobilik alla 3 aastastele lastele. Sisaldab pisidetaile!

Kuulutuse number: 10422398

41
Lisatud: 13.10.2020 23:19
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt