Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

4G ruuter Cudy LT500

45 €

Saadavus: 3 tk.

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Äärmiselt kiire 4G LTE Cat4 SIM-ruuter. LT500 kasutab uusima põlvkonna 4G LTE tehnoloogiat, et saavutada kiirus kuni 150 Mbps. Erinevalt teistest 2,4 GHz üheribalistest N300 ruuteritest pakub LT500 paremat kasutuskogemust, pakkudes nii 2,4 GHz kui ka 5 GHz Wi-Fi sagedusalasid, võimaldades nautida 867 Mbps ülikiiret 5 GHz Wi-Fi kiirust.
Suure võimendusega antennid parema jõudluse tagamiseks. 4 x 5dBi suure võimendusega antennid suurendavad ruuteri tundlikkust, parandavad 4G LTE ja Wi-Fi signaali kvaliteeti, mis soodustab Wi-Fi-ühenduse loomist pikema vahemaa tagant.
Mitu VPN-klienti. Sisseehitatud PPTP/L2TP/OpenVPN/WireGuard VPN-kliendiga saab see 4G-ruuter hõlpsasti luua ühenduse VPN-serveriga, et edastada kõik teie võrguandmed ja liiklus, kaitstes seda samal ajal krüptimisega. Ühildub veel 20 DDNS-i pakkujaga, mis on mugav kaugkaamerate haldamiseks.
Hea ühilduvus. Sisestage lihtsalt SIM-kaart ja ühendage kõik oma Wi-Fi-seadmed Internetiga, mis on väga mugav puhkemajade ja kaugkaamerate jaoks.
Lihtne ja turvaline. Lihtsalt sisestage SIM-kaart ruuterisse ja sisestage veebikonfiguratsioonilehel PIN-kood, et alustada stabiilse ja kiire traadita ühenduse kasutamist. Pakub lihtsalt kasutatavat graafilist haldusliidest, võrgu jälgimist ja haldamist. Toetage DNS-i krüptimist Cloudflare'i või NextDNS-i või Google'iga, kaitske oma privaatsust, vältige DNS-i andmete pealtkuulamist ja manipuleerimist keskmiste rünnakute kaudu.

Materjal -plastik

Värv - must/hõbedane

Esimene pilt on illustreeriv.

Seisukord: Vähekasutatud!

Poe hind:~ 105 EUR

Töötab kõigi Eesti operaatorite võrkudes

Kuulutuse number: 12064077

474
Lisatud: 25.11.2023 13:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt