Eesti

ActivLab BCAA Xtra 500g

15 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

BCAA Recovery Powder!

500 Grams

Parim enne 11-2024

Cherry,Grapefruit

Kui soovite osta,siis helistage!

BCAA XTRA on mõeldud neile, kes vajavad lisaenergiat, et toime tulla raske füüsilise töö või trenniga. Toode sobib nii amatöör- kui ka professionaal sportlastele.

BCAA XTRA valmissegu on kontsentreeritud allikas hargnenud ahelaga aminohapetest. Need ehitavad ca 1/3 skeletilihaste massist, neil on antikataboolne mõju ja nad mängivad tähtsat rolli lihasvalkude sünteesis.

BCAA XTRA on ideaalne lahendus inimestele, kes tahavad suurendada lihasmassi ja jõudu ilma rasvkoe suurenemiseta. Üks annus (10g) sisaldab 5g hargnenud ahelaga aminohappeid suhtes 2:1:1. Valmissegu mõju on täiendavalt tugevdatud L-glutamiiniga – aminohappega, mis on tähtis valkude biosünteesiks, samuti tugevdamaks lihaste jõudu ja vastupidavust.

Sobib neile, kes tahavad tugevdada lihaste jõudu ja suurendada massi, samal ajal vähendades rasvkudet.

Kirjeldus

Koostisosad: L-glutamiin, L-leutsiin, L-valiin, L-isoleutsiin, happelisuse regulaator:sidrunhape ja naatriumtsitraat, lõhnained, maitseained, magusained atsesulfaam K, värvained kinoliinikollane, päikseloojangukollane – võib kahjustada laste aktiivsust ja keskendumisvõimet.

Toode võib sisaldada erinevaid piima, sojaubade, nisu, muna, selleri ja sinepiseemnete jälgi.

Kasutamine: Lisada 10g pulbrit 250ml veele. Väga efektiivne jook, mida tarbida treeningu ajal. Samuti võib ka treeningpäevadel kasutada 10g pulbrit enne ja pärast treeningut või 30 minutit enne söögikorda.

Kuulutuse number: 10677658

1027 (+1 täna)
Lisatud: 20.04.2024 10:46
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt