Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Airsoft

Hind määramata

Tallinn

Kirjeldus

Mängimiseks on tavaliselt hea teineteise vastu vähemalt 5 + 5 mängijat, maksimaalselt aga umbes 14 + 14. Suurema osalejate arvuga mängude korraldamine on samuti võimalik, kuid nõuab ürituse korraldajalt juba märkimisväärseid kogemusi ja lisaks kontroll-kohtunikke, kes on abiks situatsioonide efektiivsemal lahendamisel või suunamisel. Mängijate vanus pole piiratud, kuid arvestades relvade mõõtmeid ja raskust võiks mõistlikuks alampiiriks lugeda 12 aastat.

 

Mängus on rühmal eesmärk, näiteks pantvangide vabastamine või vaenlase baasi vallutamine ja nje. Airsofti kuuliga pihtasaamine on tuntav ja sageli ka riietel kuuldav, kuid ausa mängu jälgimiseks võidakse kasutada ka kontroll-vahekohtuniku abi. Kuuliga pihta saanud võitleja peab mängu peatama (sageli tõstma käe märguandeks, et teda rohkem ei lastaks ja hüüdma) ja kas ise mängu alalt lahkuma või tuleb kaaslastel ta evakueerida sõltuvalt kokkulepitud reeglitest.

 

Airsofti positiivseks küljeks on (lisaks varustuse ja relvastuse realistlikule välimusele) reaalne pihta saamise oht, mis sunnib mängijat hoolikalt varjuma ja taktikaliselt õigesti tegutsema. Headeks mängukohtadeks on näiteks vahelduvate vormidega või pisut künklik maastik, metsaalune või mõni mahajäetud hoonete kompleks. Hoonetes ei lasta reeglina valangutega.

 

Airsoftis kasutatakse tõeliste tulirelvade (automaat, kuulipilduja, täpsuspüss, püstol) metallist või plastikmaterjalist koopiaid, mis tulistavad suruõhuga või elektrilise mootoriga pumba abil 6 mm läbimõõduga plastikkuule.

 

Korraldame  airsofti  mänge  Tallinna ümbruses, Lääne- ja Ida-Virumaal. Min osajate arv on 10 imim. Küsi pakkumist!

 

Kuulutuse number: 10185893

336
Lisatud: 02.05.2021 21:00
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt