Eesti

Akende ja kapotti deflektorid

35 €

  • Seisukord Uus
Matsuri, Setomaa vald, Võrumaa

Suunajad, nad on sama varikatus - on usaldusväärne viis kaitsta auto interjööri mustuse, tolmu ja liigse valguse.

Tartu, Põlva, Võru järeletulemine. Tallinn nõudmisel. Teistesse piirkondadesse Tartu, Põlva, Võru järeletulemine. Tallinn nõudmisel. Teistesse piirkondadesse cargobus 100% ettemaksuga koos saatmisega. Tarneaeg 7-14 päeva. Tellimuse vastuvõtmiseks on vajalik sümboolne ettemaks või täielik ettemaks teie valikul, mis tuleb kirjas ära näidata. Samuti on vaja märkida auto mark, mudel, tootmisaasta, keretüüp!aks või täielik ettemaks teie valikul, mis tuleb kirjas ära näidata. Samuti on vaja märkida auto mark, mudel, tootmisaasta, keretüüp! Hind võib sõltuvalt sõiduki margist ja mudelist veidi erineda.

Need tooted ei ole mitte ainult kaitsta sõiduki ukse sise- ja mehaaniliste vigastuste. Samuti kõrvaldada aerodünaamiline müra ja viia läbi õhu funktsioon.

Seadme transportimisel kivid ja kõnnitee osakesed satuvad kapuutsi ja kriimustada värvi? Siis sa lihtsalt vaja osta selline aksessuaar, nagu kapuutsi kilbiga.

Neid tooteid kasutatakse, et kaitsta ees kapoti auto mehaaniliste vigastuste, samuti sõidu ajal loob Ülestõmbejõud pilve saastumise vältimiseks esiklaas.

Lisaks kilbi hood - see on suurepärane kujundusest, teenib rõhutada disaini autodele, samuti isikupärastada auto.

Kuulutuse number: 9942683

684 (+1 täna)
Lisatud: 29.03.2024 10:55
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt