Eesti

Aknapesurobot PuRuiKai

108 €

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Tallinn

PuRuiKai aknapesurobot on tipptehnoloogia seade, mis suudab automaatselt puhastada ja kuivatada klaaspindu ilma pingutuste ja jääkideta. Sellel on mitu funktsiooni, mis muudavad selle suurepäraseks kodukoristusabiliseks:
Intelligentne puhastussüsteem: PuRuiKai kasutab aknaklaasilt mustuse, rasva ja plekkide eemaldamiseks spetsiaalseid puhastuslappe ja puhastusvedelikku. Seda saab konfigureerida erinevate puhastusrežiimidega vastavalt teie vajadustele.
Täpne navigeerimine: see robot on varustatud intelligentse navigatsioonisüsteemiga, mis võimaldab aknapinnal usaldusväärselt ja ohutult navigeerida. See suudab tuvastada takistusi ja reguleerida oma liikumist vastavalt, et tagada sujuv ja täpne puhastamine.
Automaatne kuivatamine: Pärast puhastamist kuivatab PuRuiKai robot aknapinna automaatselt, jättes selle läikivaks ja plekivabaks. Te ei pea muretsema järelejäänud veeplekkide pärast, kuna see robot hoiab teid täiesti kuivana.
Kaugjuhtimispult ja nutirakendus: PuRuiKai aknapesurobotit saab juhtida puldi või nutirakenduse abil. See annab teile täieliku kontrolli puhastusprotsessi üle ja muudab seadme programmeerimise hõlpsaks teie ajakava järgi.
PuRuiKai aknapesurobot on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest materjalist ning seda on lihtne hooldada. See sobib ideaalselt nii kodukasutajale kui ärikliendile, kes soovib tõhusalt ja professionaalselt puhastada aknaid, klaasseinu jms pindu.



Kuulutuse number: 12184608

304 (+6 täna)
Lisatud: 29.03.2024 22:30
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt