Eesti

Akutoitega oksasaag .

95 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Akutoitega oksasaag .

Omadus
Tuntud kaubamärgi Powermat akuga elektriline poomsaag on väga praktiline ja ergonoomiline tööriist, millel on neljaastmeline kallutamise reguleerimine. Varustatud professionaalse Oregoni kaubamärgi kvaliteetse juhiku ja kettiga. Võimalus kiiresti ja hõlpsalt reguleerida Poomi pikkust vahemikus 172 cm kuni 240 cm ja võimalus reguleerida lõikepea nurka nelja kraadi võrra muudab puude lõikamise palju lihtsamaks. 20V-2AH patareidega elektrimootor võimaldab teil võimsusreservi tõttu paksusid oksi lõigata.

Võimalus reguleerida Poomi pikkust ja lõikeosa nurka, liitiumioonaku kasutamisest tulenev kerge kaal, Oregoni seadmed on omadused, mis paljastavad meie SAE aiavarustuse ülemisel riiulil. See on ideaalne kombinatsioon väga kvaliteetsest, mugavusest ja mõistlikust hinnast.

Tehnilised omadused
Tootja: Powermat
Mudel: PM-APW-20C
Toiteallikas: laetav aku
Aku pinge: 2Ah
Aku tüüp: liitiumioon
Pöörlemiskiirus ilma koormuseta: 5 m / s
Õlipaagi maht: 100 ml
Töö pikkus: 18 cm
Rööpa pikkus: 20 cm / 8"
Maksimaalne pikkus: 2400mm
Minimaalne pikkus: 1720mm
Helivõimsuse tase (lõvi): 87,8 dB (A)
Helirõhutase (LpA): 77,9 dB (A)
Kaal koos akuga: 3,25 kg
Powermati tööriistadele kehtib 24-kuuline garantii (ettevõtetele 12 kuud)
Varustus
Jõi noolel
Õlarihm
Laadija
2AH / 20V aku universaalse INTERpulse kinnitussüsteemiga
Keti kaitse

Rööpa pikkus on 20 cm ja tööpikkus 18 cm.saag on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagab hea stabiilsuse ja seega vähem väsimust töötamise ajal.

Sael on automaatne keti määrimissüsteem. Õli taset saab hõlpsasti kontrollida läbipaistva indikaatori abil. SAE suur eelis on selle kaal vaid 3,25 kg. keti kiirus 5 m / s.

Juhiku kalde reguleerimine
Elektrisaagil on neljaastmeline kalde reguleerimine. Kasutatav kallutuslukustussüsteem ilma tööriistadeta hõlbustab 4-kraadist reguleerimist. SAE kallutamiseks vajutage lihtsalt suurt nuppu ja seadke kallutus ning vabastage seejärel nupp. Reguleerimine ilma pingutamiseta on mugav ja kiire viis kallutamiseks.

Kasutamise ohutus
Saag on varustatud kaitsesüsteemiga juhusliku sisselülitamise eest.

Reguleeritav istme pikkus
Vahemikus 172 cm kuni 240 cm on lihtne reguleerida seadme sobivat pikkust ja jõuda raskemini ligipääsetavatesse kohtadesse.

Вопросы продавцу

Kuulutuse number: 12733881

71 (+2 täna)
Lisatud: 24.04.2024 14:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt