Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Anktel kompaktne pihu-tolmuimeja UUS

40 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Anktel pihu-tolmuimeja, 9000PA pihu-tolmuimeja, aku, kotita, märg ja kuiv, seinakinnitusega, laadimisjaam, pestav HEPA filter, pihu-tolmuimeja, 14,8 V, 100 W traadita auto tolmuimeja.

Uus kaup. Sobib nii kodu kui ka auto puhastamiseks.

Bränd: Anktel
Eriomadused: 69 dB madal müra, 14,8 V 2200 mAh liitium-ioon aku, 1 kg kerge, 9000 Pa imemisvõimsus, seinale kinnitatav laadimisjaam69 dB madal müra, 14,8 V 2200 mAh liitium-ioon aku, 1 kg kerge, 9000 Pa imemisvõimsus, seinale kinnitatav laadimisjaam
Filtri tüüp: HEPA-filter

9000 Pa tugev puhastusvõimsus: tänu võimsale 9000 Pa imemisvõimsusele imeb Anktel tolmuimeja tolmu ja vedelikud kiiresti ja vaevata. Olenemata sellest, kas tegemist on murude, tolmu või lemmikloomade karvadega, võtab pihuimeja raskesti ligipääsetavates kohtades igasuguse mustuse vaevata üles. Väikese mustuse jaoks vahepeal ei ole vaja suurt seadet.
25 min tööaeg ja seinale kinnitatav laadimisjaam: 14,8 V 2200 mAh liitium-ioonaku tagab eriti pika tööaja kuni 25 minutit ja püsivalt suure jõudluse (ilma voolukatkestuseta). Ja saab täielikult laadida 3,5 tunni jooksul laadimisjaama kiirlaadimisfunktsiooni abil. Tänu praktilisele seinakinnitusele saab käsipuhastit ruumi säästmiseks hoiustada.
Ulatuslikud tarvikud, mis sobivad igaks olukorraks: akutoitel töötav käsipuhasti avaldab muljet 4 lisatarvikuga. ✔️Crevice tööriist - ideaalne pragude, vuukide või auto sisustuse puhastamiseks. ✔️Brush otsik - Isegi kinni jäänud lemmikloomakarvad padjadelt või polstritelt eemalduvad hõlpsasti. ✔️Liquid otsik - imeb kiiresti ja vaevata vedelikke ✔️Hose, et jõuda ka eriti sügavatesse või kõrgetesse kohtadesse.
69 dB vaikne ja kerge: me teame, et vajate vaikset, kuid võimsat käsipuhastit. Seepärast oleme Anktel tolmuimeja müra sihikule võtnud 69 dB. Tänu väikesele, vaid 1 kg kaalule on kõik puhastustööd käe ja liigestega õrnalt ja pingutusteta seotud.
500 ml suur tolmumahuti ja pestav HEPA-filter: Tänu 500 ml mahule tuleb suurt tolmumahutit tühjendada vaid pikkade vaheaegade järel, seda saab hõlpsasti tühjendada prügikasti kaudu ühe nupuvajutusega. Tõhus HEPA-filter filtreerib õhust viirused, aga ka peened osakesed, nagu õietolm, tolmulestad ja loomakarvad.

Kuulutuse number: 12143182

57
Lisatud: 09.06.2023 20:57
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt