Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Apple AirPods Gen 2 + Wireless Charging Case

70 €

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Good condition! Rarely used!


Maagilisemad kui eales varem.

AirPodsi nutiklapid pakuvad nüüd rohkem kõneaega ja neil on uus juhtmeta laadimise karp. Need on võrreldamatult erakordsed. Võta need välja ja hakka lihtsalt kasutama. Kõigi oma seadmetega. Pane need kõrva ja need ühenduvad koheselt, tagades rikkaliku ja kvaliteetse heli. Nagu võluväel.

Juhtmevaba. Nii, nagu peab olema.

Klappide seadistamiseks piisab ühest sõrmeliigutusest. Edaspidi on need alati sisse lülitatud ja ühendatud.1 Nende kasutamine on sama lihtne. Klapid saavad aru, kui need on kõrvas. Ja lähevad pausile, kui need ära võtta. Pole vahet, kas kasutad klappe iPhone'i, iPadi või Maciga – kogemus on ühtviisi hämmastav.

Ennekuulmatu esitlus.

Apple H1 kõrvaklappide kiip tagab AirPodsidele kiirema ja stabiilsema juhtmeta ühenduse sinu seadmetega – see on aktiivsete seadmete vaheldumisi kasutamisel kuni 2 korda kiirem2 ja telefonikõnede puhul 1,5 korda kiirem.3 Nii saad kvaliteetset heli kogeda nii mängude mängimisel, muusika kuulamisel kui ka podcastide nautimisel.

Saavad aru, kui sa kuulad.

Optilised andurid ja liikumise kiirendusmõõturid töötavad koos, reguleerides automaatselt heli. AirPods lülitab telefonikõnede jaoks ise mikrofonid sisse ning võimaldab heli mängida kohe, kui oled need kõrva pannud. Võid kasutada ühte või mõlemat klappi ning saad topeltpuudutusega panna muusika mängima või liikuda järgmise loo juurde.

Saavad aru, kui sa räägid.

Kõnetuvastusega kiirendusmõõtur tunneb ära su kõne ning filtreerib kahe kiiremoodustusmikrofoni abil välise müra, et edastada ainult oluline.

Pane lauale. Ongi laetud.

Tänu uuele juhtmeta laadimiskarbile on laadimine lihtne – aseta AirPodsi karp vaid Qi-sertifikaadiga laadimismatile. Ongi kõik. Karbi esiosas asuv LED-indikaator annab teada, kui AirPodsi klappe laaditakse. Ja kui sul pole laadimismatti käepärast, saad laadimiseks kasutada Lightning-liidest.

24-tunnise aku võim ja võimalused.

AirPodsi klappidega saad ühe laadimisega 5 tundi kuulamisaega4 ja nüüd kuni 3 tundi kõneaega5. See on omas tooteklassis erakordne6. Tänu spetsiaalsele, enam kui 24 lisatundi mahutavale laadimiskarbile saad oma klappe laadida, kus iganes sa ka poleks.7 Vajad kiirelt laadimist? Aseta AirPodsi klapid 15 minutiks karpi tagasi ja saad kuni 3 tundi kuulamisaega8 või kuni 2 tundi kõneaega.9 Aku laetuse kontrollimiseks hoia AirPodsi oma iPhone’i kõrval või küsi Sirilt „How’s the battery on my AirPods?“

Enam kui 24 tundi kasutusaega laadimikarbiga

Kuni 5 tundi kuulamisaega ühe laadimisega

Ainult 15 minuti tlaadimist annab
kuni 3 tundi
kuulamisaega

Ühildub hetkega. Lihtne kuulamine.

AirPodsi klapid ühenduvad koheselt iPhone'iga ning heli lülitub seadmete vahel sujuvalt ümber. Soovid kuulata Maci või iPadi kaudu? Lihtsalt vali neis seadmeis AirPods.1 Lihtne seadistamine, maagilised tulemused.

Kuula kahekesi koos.

Uue helijagamise funktsiooniga10 saad laule, podcaste või voogedastatud muusikat kuulata kahe AirPodsi komplektiga korraga. Ja mõlema helitugevus on eraldi reguleeritav. Tõsta karbis AirPodsid lihtsalt selle iPhone’i või iPadi lähedusse, millega soovid heli jagada, ja ühenda need vaid ühe vajutusega. Või kui need on sul juba kõrvas, tõsta iPhone lihtsalt kõrvaklappide lähedusse.

Kuulutuse number: 11346617

91
Lisatud: 19.05.2022 20:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt