Eesti

Arendav tegelustahvel beebile - Busy Board

80 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Tallinn

My Busy Board Eesti

Busyboard on kvaliteetne käsitsi valmistatud toode. Arendav tegelustahvel beebile, puidust mänguasi, mis on mõeldud lastele vanuses alates 8 kuud kuni 4 aastat. See on sensoorne tahvel, mis on loodud Montessori pedagoogika põhimõtetel. Kõige algusest peale valmistatud armastavate isade poolt enda väikestele lastele. Busy Board on efektiivne arendusvahend, mis on spetsiaalselt loodud väikelastele.

Toote omadused

Toote loomisel on erilist tähelepanu pööratud ohutusele, kvaliteedile, disainile ja funktsionaalsusele, arvestades väikelapse huve ja vajadusi. See on just see kingitus, mis ei loo lapsele segajaid, vaid täidab tema aega mängu kaudu, soodustades igakülgset füüsilist ja kognitiivset arengut!

Puidust tootel on mitmesugused detailid, mis aitavad arendada mitmeid oskusi, näiteks lapse peenmotoorikat, mälu, mõtlemist ja kujutlusvõimet. Tavaliselt on tahvlil paigutatud taktiilsed esemed uurimiseks ja interaktsiooniks: lukkudega uksed, rattad, nupud ja teised pöörlevad ja liikuvad elemendid.

Kõrgekvaliteedilised ja ohutud materjalid: Meie käsitööna valminud biisiboardid on valmistatud kvaliteetsetest ja ohututest materjalidest. Alus on valmistatud 12 mm paksusest kvaliteetsest kasevineerist. Elemendid on valmistatud 3–6 mm paksusest kasevineerist. Töötlemine toimub käsitsi, CNC frees- ja lasermasinate ning kaasaegsete puidutöötlemisseadmete ja -instrumentide abil.

Personaliseerimine ja valikuvõimalused

Lisame isikupära: Võimalik on lisada lapsele ainulaadse hõnguga elemente, näiteks lapse nimi.

Mitmekesised suurused ja värvid: Pakume erinevaid suurusi ja värvivalikuid, mis on loodud iga lapse maitsele ja sobivad hästi interjööri.

Suurused:

● M – 27x37 cm, aluse paksus 12 mm

● L – 45x60 cm, aluse paksus 12 mm

● XL – 60x80 cm, aluse paksus 12 mm

Loo oma biisiboard: Mybusyboard veebilehel on võimalik valida endale meelepärased elemendid ja luua just teie lapsele sobiv biisiboard.

Kuulutuse number: 12615347

114 (+5 täna)
Lisatud: 25.04.2024 10:37
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt