Eesti

Arlo Pro 4 Spotlight Camera, 2K QHD, 3 pcs, White

425 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Arlo Pro 4 Spotlight Camera, 2K QHD, 3 pcs, White

Tootekood : VMC4350P-100EUS

Original 100%

Uus karbis , avamata pakendis , tehase garantii , vaata fotot!

Ei tingi! SMS -ile ma ei vasta!

ainult Tallinnas käest kätte!

kui kuulutus on - kaup on!

NB! KUI SOOVID OSTA HELISTA !

 

Arlo Pro 4 Spotlight on täielikult iseseisev valvekaamera, mille saab ühendada ka ühilduva Arlo kodujaamaga. See toode sisaldab kolme valget Arlo Pro 4 kaamerat. Kaameratel on 2K QHD eraldusvõime, kahesuunaline heli, väike LED-tuli ja sisseehitatud sireen. Sobib kasutamiseks väljas ja siseruumides. Pro 4 toimib ka praeguse Arlo jälgimissüsteemiga suurepärase lisakaamerana!

Arlo Pro 4 kaamera paigaldamine on lihtne ja lihtne. Esmalt laadige alla eraldi mobiilirakendus või logige arvutis oleva veebibrauseriga sisse administreerimislehele ja looge vajalik kasutajanimi. Seejärel logige sisse loodud ID-dega ja valige loendist uue Pro 4 kaamera lubamiseks. Kaamera ühendub otse oma 2,4 GHz traadita wifi võrguga, nii et kaamera ei vaja töötamiseks eraldi kodujaama. Kui aga leitakse või ostetakse kaameraga ühilduv * kodujaam, toob see kaamera funktsionaalsusele mõningaid parandusi (Apple HomeKiti tugi, kohalik salvestusruum, kaamera aku kestvus võib olla ka veidi parem). Kaamerat saate juhtida ja kasutada mobiilirakenduse või veebibrauseri kaudu.

Arlo Pro 4 kaamera eraldusvõime on 2K (2560 x 1440) ja kaamera toetab ka H.265 tihendamist. Lisaks täpsusele on kaamera vaateväli ka tõesti 160 ° lai, mis tähendab, et üks kaamera suudab silma peal hoida laias piirkonnas. Lisaks eraldusvõimele ja pildipinnale tuleb mainida ka HDR-tuge, mis tähendab, et kaamera suudab selge pildi toota ka väga keerulistes taustvalguse olukordades. Kujutise osas võiks mainida ka seda, et Pro 4 taasesitab pildi värve ka pimedas tänu kaamera LED-tulele ja kaamera suudab objekti ka vaateväljas sees jälgida.

Kaamerate sisseehitatud liikumisandur võimaldab teil seadistada automaatseid märguandeid, märguandeid või e-kirju, kui kaamera tuvastab liikumise. Liikumistuvastus töötab suurepäraselt ka kottpimedas. Kaamerad on väikesed, silmapaistmatud ja paigaldatud magnetite või traditsioonilise seinakinnitusega seinale. Magnetkinnitus võimaldab kaamerate pildistamisnurka hõlpsasti reguleerida.

Toode on varustatud tootja pakutava Arlo Smart Plan pilveteenuse ** tasuta 3-kuulise litsentsiga. Tasuta litsentsi ajal salvestab teenus salvestusi maksimaalselt 30 päeva jooksul maksimaalselt kümnest erinevast kaamerast (teenus ei toeta pidevat 24/7 salvestamist). Teenus salvestab videoid kogu 2K eraldusvõimega. Pärast prooviperioodi on pilveteenus tasuline ja valikud on alternatiivid.

Arlo Smart Plan aktiveerib Arlo kaamerate täiustatud ja nutikad funktsioonid. Näiteks on liikumise tuvastamise täpsus märkimisväärselt paranenud, kuna kaamerad suudavad tuvastada ukse taha jäänud inimesi, sõidukeid, loomi ja pakke. Teenus võimaldab kasutajal valida pildil ka aktiivsed alad, milles liikumistuvastus on aktiivne või tuvastamine välja lülitatud. Lisaks paremale liikumistuvastusele pakub teenus kasutajale ka mobiilseadmes täpsemaid märguandeid. Kasutaja ei saa seadme lukustuskuvale mitte ainult teadet või teadet, vaid lisaks kuvatakse ekraanil kaamera ekraanipilt ja võimalus kaamera reaalajas taasesitust alustada otse lukustuskuvalt. Lisaks saab kasutaja reageerida teatele otse lukustuskuva kaudu, aktiveerides näiteks helisignaali või helistades valitud numbrile.

Kui kasutaja ei telli Smart Premier Plan või Elite Plan teenust pärast tasuta 3-kuulist prooviperioodi, aktiveeritakse tasuta Basic-teenus automaatselt. Märkus. Arlo Pro 4 ei sisalda mälukaardipesa ega sisseehitatud mälu, nii et kaamera ei salvesta teenuse Basic kasutamisel. Eraldi koduketta ostmisega saate kaamera ka salvestada mälukaardile või USB-mäluseadmele / kõvakettale, mis on kodukettale kohapeal installitud.

Tootepakendil ei ole eraldi toiteallikat, ainult laadimiskaabel. Kaamerate akusid saab laadida 5V 2A USB-toiteallika abil. Kui kaameraid soovitakse võrgus kasutada välitingimustes, tuleb kasutada eraldi välistingimustes kasutatavat toiteallikat ja laadimiskaablit. Pro 4 toetab samu tarvikuid nagu Ultra ja Pro 3 kaamerad.

* Pro 4 ühildub kodumajaamadega VMB4000, VMB4500, VMB4540, VMB5000.

** Arlo Smart Premier 3-kuuline litsents aktiveeritakse korraga kõigi tootepakendis olevate kaamerate jaoks, kui üks kaamera on registreeritud kasutamiseks.

Pange tähele, et kaamera aku kasutusaega mõjutavad oluliselt töötemperatuur, traadita võrgu tugevus, kaamera kasutamine ja liikumistuvastuste arv. Optimaalsetes tingimustes peab kaamera aku ühe laadimisega vastu kuni kuid.

Funktsioonid:

Mudel: VMC4350P-100EUS

Värv valge

Täielikult traadita valvekaamera

Eraldi seade, mis on ühendatud traadita WiFi-võrguga

Saab ühendada ka ühilduva Arlo kodujaamaga

Toimib ka täiendava kaamerana praeguses Arlo valvesüsteemis

Kaamera eraldusvõime kuni 2560 x 1440 (2K)

Värviline CMOS-sensor, 160 ° nurk

Värvikas pilt ka hämaras ja pimedas

Öine nägemine IR-tuledega (850 nm)

HDR-tugi, selge pilt isegi raskes taustvalguses

12-kordse digitaalse suumiga saab kaamera jälgida ka objekti liikumist pildialal

Kaamera töötab aku või vahelduvvoolu toitel

Aku kestvus ühe laadimisega kuni 6 kuud (olenevalt seadetest, temperatuurist ja kasutamisest)

Kahesuunaline heli, kaamerasisene mikrofon ja kõlar

Kaamerasse integreeritud LED-tuli, mis aktiveeritakse liikumistuvastuse abil. 6500K, 42Lux @ 1M

Statiivi niit 1/4 "

Kaameras sisseehitatud sireen

Sise- ja välistingimustes kasutamiseks (IP65)

Töötemperatuur -20 ° C ~ 45 ° C

Sisaldab Arlo Smart Premier teenuse 3-kuulist litsentsi

Amazon Alexa, Google'i abimees, IFTTT, SmartThingsi tugi (Apple HomeKiti tugi nõuab eraldi koduketast)

Juhtmevaba standard: 802.11b / g / n (2.4GHz)

Passiivne infrapunadetektor (PIR)

Rakendus on saadaval allalaadimiseks Androidi ja iOS-i platvormidele

Toetatud veebibrauserid: IE11, Firefox, Safari ja Chrome

Mõõtmed: 89 x 52 x 78,4 mm

Kaamera kaal: 316 g

Müügipakendi sisu:

Arlo Pro 4 kaamera, valge, (3 tk)

Seinaklambrid (3 tk)

Kinnituskruvi pakett

Laetav liitiumioonaku, mahutavusega 4800 mAh (3 tk)

Magnetlaadimiskaabel ainult siseruumides kasutamiseks (1 tk)

Kiirjuhend

Aknakleebis (piirkonna videovalve)

3-kuuline Arlo Smart Premier teenuse litsents

Kuulutuse number: 11018385

357 (+2 täna)
Lisatud: 08.04.2024 12:59
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt