Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Asus ROG Strix Go 2.4

90 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Kaasas 3,5 mm pistik Xbox One ja muude 3,5 mm seadmetega kasutamiseks

Kokkupandav ja eriti kerge, kaasasoleva kandekotiga, mis sobib kasutamiseks ja kaitsmiseks

Tehisintellekti abil töötav mürasummutusmikrofon tagab kristallselge mängusisese kõneside

Eksklusiivsed õhukindlad kambrid ja 40 mm ASUS Essence draiverid pakuvad uskumatult rikkalikku heli koos optimeeritud sügava bassiga kaasahaarava kogemuse saamiseks

ROG Strix Go 2.4 Electro Punk on välja töötatud tööstuse juhtiva tehisintellekti abil töötava mürasummutustehnoloogiaga, mis tagab kristallselge mängusisese kõneside. Algoritm tugineb massiivsele, põhjalikult õppivale andmebaasile, et täpselt tuvastada keskkonnamüra ja võidelda selle vastu.
Ülevaade on see, et kõik, alates klaviatuuri klähvimisest kuni inimese taustavärinani, on praktiliselt välistatud - tagades mängusisese kristallselge häälsuhtluse tiimikaaslastega. See peamine buumimikrofon on kahesuunaline, eemaldatav ja sertifitseeritud juhtivate sidepakkujate, sealhulgas Discord ja TeamSpeak.

EKSKLUSIIVNE ASUS ESSENCE DRAIVER JA ÕHUKINDLA KAMBRIGA DISAIN

Eksklusiivsed õhukindlad kambrid ja 40 mm ASUS Essence draiverid pakuvad uskumatult rikkalikku, puhast heli koos optimeeritud sügava bassiga kaasahaaravate helielamuste saamiseks.

 

Esimene pilt on illustreeriv!

Komplektis on need osad, mis on piltidel!

Seisukord : Väga heas seisukorras! Täiesti töökorras! 2.4gHz receiver puudub - võib kasutada 3.5mm kaabliga! Toode originaal pakend puudub!

Poe hind : ~218 EUR!

Kuulutuse number: 10813419

33
Lisatud: 18.07.2021 11:44
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt