Eesti

Autogaasiseadmed LPG

1 000 €

Tallinn

Paigaldamine seadmed järelmaksuga alates 30 € kuus

Autogaasi süsteemide areng on toimunud läbi mitme põlvkonna. Viimase neljanda põlvkonna autogaasi süsteemil on rida uuendusi. Eelkõige –jugapump (injektor) kütuse otse sissepritsega. Jugapumba ja kogu gaasisüsteemi tööd jälgib pardakompuuter. Mootor käivitub bensiiniga, soojeneb ja lülitub automaatselt ümber gaasile. Peale gaasi lõppemist paagis lülitub süsteem automaatselt ümber bensiinile ning nüüd on võimalik näha gaasi taset paagis, see on täiustatud ohutussüsteem. Samuti on 4-da põlvkonna autogaasi süsteemil muid eeliseid eelmiste (põlvkondade) süsteemide ees nagu suurem ökonoomsus ja võimsus tänu gaasi otse sissepritsele ning vaikne ja sujuv mootori töö tänu autogaasi kõrgele oktaanarvule.

Siiski, ei ole kõik autogaasi süsteemid ühesugused. Tuleb eelistada seadmeid, mis on toodetud autogaasi süsteemide tootmisega tegelevate tunnustatud firmade poolt.

Sõiduki üleviimine vedelgaasile tasub ära arvestades mitte ainult autogaasi ja bensiini hinna vahet, vaid ka kulutusi mootori õlile ja mootori remontidevahelisele läbijooksu suurenemisele. Autogaasil, erinevalt bensiinist, puuduvad lahustuvad ja kaduvad omadused, mistõttu suureneb mootoriõli tööiga 1,5-2 korda ja väheneb selle kulu 10-15 protsenti. Samaaegselt suureneb mootori remontide vaheline läbisõit 1,5-2 korda. Paraneb süüte süsteemi töö, küünalde tööiga tõuseb 30-40 protsenti. Oluliselt väheneb heitgaaside toksilisus: süsinikoksüüd 2-3 korda, lämmastikoksüüd 1,2 korda, süsivesinik 1,5-2 korda.

Autogaas – see on kõrgekvaliteediline kütus, oktaanarvuga 105, mistõttu väheneb detonatsioon miinimumini. Kui sõiduauto on varustatud katalüsaatoriga, ei ole vaja muretseda selle vahetamise pärast, katalüsaatori tööiga suureneb mitu korda rohkem, kui tavaliselt. Väheneb ka müra tase 2,3 db, ning mootor ise hakkab töötama pehmemalt ja sujuvamalt.

Tavaliste gaasiseadmete kasutamisel langeb mootori võimsus 10 % ja kulud tõusevad, kuni 10 %. Selle põhjuseks on, et 6-8 % gaasi kuuma segu mahuühiku kohta eraldub soojuseks ja silindrite täituvuse koefitsent väheneb. Kuid kaasaegsed 4-da põlvkonna süsteemid koos gaasi otse sissepritsega jugapumbas ja gaasi etteandva isehäälestuva arvutisüsteemiga tagavad gaasi kasutamisel praktiliselt samad dünaamilised omadused nagu kõrge oktaanarvuga bensiini kasutamisel. Kulud lähenevad samadele näitajatele, mis bensiinil, võimsuse langus on kõigest 2 %.

4 cyl. Juhtsüsteem Digitronic (Italia) ,Pihustid AEB (Itaalia) ,reductor Tomasetto või KME ,baloon tagavararatta asemel - al. 1000 euro

6 cyl. Juhtsüsteem Digitronic (Italia) ,Pihustid AEB (Itaalia) ,reductor Tomasetto või KME ,baloon tagavararatta asemel - al. 1200 euro

8 cyl. Juhtsüsteem Digitronic (Italia) ,Pihustid AEB (Itaalia) ,reductor Tomasetto või KME ,baloon tagavararatta asemel - al. 1400 euro

Elecvox OU

Paavli 4

Tallinn

Kuulutuse number: 2705833

2774 (+17 täna)
Lisatud: 14.04.2024 10:50
Teade rikkumisest

Firma teised kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt