Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Autopliiats fix it pro eemaldab kriimustused

4.99 €

Sisaldab KM

Tallinn

 Fix It Pro pliiats on ohutu ja lihtne viis eemaldada kriimustused autolt olenemata selle värvist. 

 
  • Saladus peitub tema aktiivses miljoneid mikroskoopilisi poleerivaid osakesi sisaldavas aines, mis täidavad kriimustuse ja taastavad teie auto välimise värvikatte.
  • Kriimustused autol – see ei tähenda ainult autoomanikule tekitatud halba tuju vaid ka märkimisväärset kahju tema eelarvele. Autosalongides küsitakse sellise väikese kosmeetilise probleemi kõrvaldamise eest üsna tõsist summat. Kui jätta aga kriimustused parandamata, siis iga kord, kui puhastate oma autot, näete poleeritud pinnal kõiki kahjustusi ja kurvastate seetõttu, et auto ei näe enam kaugeltki uus välja.
  • Fix It Pro sees leidub spetsiaalne värvitu lakk, mis muutub otsese päikesekiirguse mõjul tahkeks aineks. Sellele aitavad kaasa ultravioletsed komponendid, mis sisalduvad vedelikus. Teda kantakse aplikaatori abil otse kriimustatud kohale ja see täidab mehhaaniliselt kahjustatud pinda. Lakk imbub sügavalt värvi sisse, andes pinnale tagasi tema algse sära. Kriimustused kaovad autolt – see ei ole silmapete.
  • Lisaks eelkirjeldatule on autolt kriimustuste eemaldamise pliiatsil veel üks unikaalne omadus – ta sobitub igasuguste värvitoonidega.
  • Ja see tõepoolest toimib! Fix It Pro pliiats vabastab teid kõigist ebameeldivustest, mis on seotud autol olevate kriimustustega, kiiresti ja pikaks ajaks. Kõigele lisaks on ta ka väga kompaktne – tavalise markeri mõõtu – ja teda võib hoida kindalaekas.
 
Kasutusjuhend:
  • 1. Raputa pliiatsit, seejuures peab kork pliiatsil peal olema. Aseta pliiats horisontaalsele pinnale varjulises kohas ja suru pliiatsit, et aplikaator täituks korrektuurvedelikuga.
  • 2. Kanna korrektuurvedelikku piki kriimustust, täites seda vedelikuga.
  • 3. Kuivata vedeliku ülejääk kuiva salvrätiku abil. Kogu toimingu jooksul peab parandatav pind olema varjus. Ülevärvitud pind kuivab päikese käes 1–48 tunni jooksul olenevalt selle suurusest ja õhutemperatuurist.
  • 4. Sügavamate kriimustuste jaoks soovitatakse korrektuurvedelikku kanda peale mitme kihi kaupa väikeste vaheaegadega 1–2 päeva jooksul.
  • Ei vaja värvimist ega ülevärvimist! Nüüd võid päris ise vaid paari minutiga eemaldada kriimustused oma auto kerelt!



 
 

 --------------------------------------------------------------------------------------

 

Tootekood: AZ369
 
 
 
 --------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
Kaup saab osta meie esinduspoes aadresil
Laki 9a, Tallinn
E-R 12.00-17.00
 
või interneti teel
 
WEB: Bigshop.ee
 
 
Tel: 58834435
 
Email: info@bigshop.ee
 
 
 
Tutvu ka meie teiste pakkumistega!
 
 

Kuulutuse number: 10208243

43
Lisatud: 04.08.2020 17:24
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt