Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Avondale Dart 556-6

7 500 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Jõhvi, Jõhvi vald, Ida-Virumaa

Müüa heas korras 6 kohaline 2005.a haagissuvila Avondale Dart 556-6.

Sellel 6-kohalisel Avondale Dart 556-6-l on kerge ja avar puhketuba ning fikseeritud narid kaugemas otsas. Elutoas on kaks istet, mida saab kasutada üheinimesevoodina või haagissuvila esiosas "väljatõmmatav" ülisuur voodi, haagissuvila keskosas on köök ja duširuum/wc. Olemas on ka einestamisnurk, mille saab muuta narideks. Haagissuvila tagaosas on paar fikseeritud nari.
Haagissuvila esiosas on suurte panoraamakendega puhkeala, ülemised panipaigad ja kummut koos lahtikäiva lauaga.Esisalong mahutab mugavalt 4-6 inimest. Salongi katusesse on paigaldatud Heki katusevalgusti – see annab täielikult avatuna salongile kerge ja õhulise tunde ning rohke ventilatsiooni. Köögis on 4 rõngaga gaasipliit, eraldi grill ja ahi, Electroluxi 3-käiguline külmik koos täislaiuse jääkastiga. Seal on palju toiduainete/toidunõude hoiuruumi ja töötasapinna ala. Valamu kohale sobib lõikelaud, mis pikendab tööpinna pinda. Märgruumis on pöörlev Thetfordi kassett, dušš, kraanikauss ja vannitoakapp. Märgruumi ja köögi vahele jääb suur riidekapp.
Haagissuvila tagaosas on fikseeritud narid, millel on kardin, mille saab muust haagissuvilast eraldada. Alumise nari all on panipaik. . Veesüsteemi juhib sukelpump. Kõikidel akendel on kärbsevõrgud, pimendav ruloo ja kardinad. Uksel (stabiilne stiil) on ka kärbsevõrk, mida saab kinni tõmmata. Kaasas täismõõdus telk koos põrandakattega.

PAKU HINDA!

Kuulutuse number: 11323854

1063
Lisatud: 09.06.2022 09:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt