Eesti

Beef proteiin 1000g

25 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

GYMBEAM Beef Whey on hüdrolüüsitud veiseliha proteiinipulbril põhinev valgulisand. Seda iseloomustab kiire imendumiskiirus, kõrge imendumine organismis ja samas on see väga kergesti seeditav, mistõttu ei tekita seedesüsteemiga probleeme. Toote positiivseks omaduseks on ka madal suhkru- ja rasvasisaldus ning tervelt 90% puhast valku! Kõik see muudab toidulisandi eriti sobivaks inimestele, kes soovivad kasvatada lihasmassi ja kaalust alla võtta. Toode ei sisalda ka laktoosi ja piimavalku, mistõttu on see hea valik inimestele, kes piimatooteid väldivad.

See on suurepärane valguallikas, mis aitab kaasa lihasmassi kiiremale kasvule, treeningujärgsele taastumisele ja pärsib katabolismi protsesse. Valgu toidulisand on kasulik ka kaalu langetamisel, kuna see kiirendab ainevahetust, tänu millele muudetakse tarbitud kalorid kiiremini ja tõhusamalt energiaks. Tootel on rikkalik aminohapete profiil, mis pärsib lihaskoe lagunemist pärast harjutuste seeriat, kiirendab keha taastumist ja suurendab jõudu.

Miks just GYMBEAM Beef Whey 1000 g?
Sisaldab hüdrolüüsitud veiseliha valku,
see on väga kergesti seeditav,
sisaldab üle 90% valku,
on aminohapete allikas,
on madala suhkru- ja rasvasisaldusega,
ei sisalda laktoosi ja piimavalku,
kiirendab lihasmassi ehitust,
suurendab ainevahetust,
pärsib katabolismi protsessi,
kiirendab treeningujärgset taastumist.
Kellele on mõeldud GYMBEAM Beef Protein – Beef Whey 1000 g?
Laktoosivaba veiselihavalk on hea valik inimestele, kes otsivad alternatiivi piimapõhistele valgulisanditele. Lisaks võib toode tänu suurele valgusisaldusele ning madalale suhkru- ja rasvasisaldusele olla hea valik inimestele, kes soovivad kasvatada lihasmassi või kaotada ülekaalu.

Kuidas kasutada
Sega 1 kulbikas (30 g) valku 250-350 ml vee või piimaga ja joo. Võtke 2-3 korda päevas, et täiendada valku igal kellaajal.

Kuulutuse number: 12532322

139 (+3 täna)
Lisatud: 05.04.2024 17:07
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt