Eesti

Biocinc

32 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

BIOTSINK + LUTEIIN + ZEAKSANTIIN + MAGNEESIUM UUES PAKENDIS

Tsingi bioloogiline roll avastati 19 sajandi lõpus, kuigi tsingisalvi kasutati juba 500 aastat tagasi. Tsink on vajalik meie organismi kõikide rakkude funktsioneerimiseks. Tsingi puudulik tarbimine ähvardab kohu maailmas esile kutsuda tõelise tervishoiualase kriisi, kui jätkame pinnases oleva tsingi hävitamist ja vähendama loomse valgu tarvitamist, nii, nagu see toimub praegu paljudes riikides enamike inimeste raskete sotsiaaltingimuste tõttu.

Tsingi puudulikkus mängib olulist rolli terve rea tõsiste haiguste ja seisundite arengus. Tsink osaleb enam kui 200 fermendi aktiviseerimises meie organismis, nukleiinhapete (DNA, RNK), valkude sünteesis, rakkude jaotuses, kasvu ja regeneratsiooni (taastamise) protsessides, hormoonide (muuhulgas suguhormoonide), kollageenikiudude moodustamises, mis vastutavade naha, veresoonte elastsuse eest, toese moodustamise ja normaalse funktsioneerimise eest, nägemise toetamise ja parandamise, kõrge immuuntaseme säilitamise eest (tõstes üldist aktiivsust ja lümfotsüütide väljatöötlust), seda eriti eakatel inimestel. Tsink lõpetab täielikult viirusinfektsiooni arengu, kui sellele jälile saada algstaadiumis.

Zeaksantiin - on ühend, mis on liigitatud karotenoidideks. Omakorda karotinoidid looduslikud rasva lahustuvad taime pigmendid mille olemasolu inimkehas sõltub täielikult selle kasutamisest. Luteiin ja zeaksantiin leidub paljudes taimedes. Taimedes nad koos toimivad nagu pigmendid kollase filtri kujul, mis imendub kahjulike ultraviolettkiirte (UV). Nad toimivad loomulike päikeseprillidena. Nad kaitsevad ka võrkkesta, mukauli tundlikku keset ala.

Magneesium (MG) - üks peamisi mikroelemente, mida meie keha pidevalt vajab. Seda leitakse taimset päritolu toidus, nagu pähklid, seemned, puuviljad, kaunviljad, köögiviljad, teraviljad ja mereannid. Magneesium mängib olulist rolli luude ja hammaste ehitamisel, närviimpulsside edastamisel, veresoonte lõdvestamisel ja kitsendamisel, vererõhu normaliseerimisel ja ensüümide tootmisel ning osaleb energia metabolismis.

“Biotsink EDEM FORM BIO” on näidustatud järgmiste haiguste ja seisundite korral:

1. Mistahes nahahaigused, muuhulgas allergilise etioloogiaga nahahaigused, komedoomid, naha kollageenitaseme toetamine, selle vananemise profülaktika, juuste ja küünte toetamine.

2. Naiste ja meeste viljatuse ravi ja profülaktika, oligospermia ja impotentsuse ravi meestel, munasarjade düsfunktsiooni ravi, menstruatsioonieelse sündroomi ravi naistel. Lisaks on teada, et iga spermakogusega kaotab mees olulisel hulgal tsinki ning seda defitsiiti on vaja taastada, eriti eakatel.

3. Prostatiidid, eesnäärme adenoomid, seda nii haiguse kõrgperioodil, kui profülaktika eesmärgil peale 35.eluaastat.

4. Kõrge immuunsustaseme toetamiseks ja sellega seotud halvaloomuliste kasvajate profülaktikaks, vähi, AIDSi kompleksravis, seda eriti algstaadiumitel.

5. Külmetushaiguste ja gripi kiire lõppemine tsingi võtmisel haiguse alguses.

6. Profülaktikaks ja kompleksis teiste vahenditega - diabeedi ravi, normaalse veresuhkru taseme toetamine, insuliiniannuse järk järguline alandamine (tsingi osalus insuliini sünteesis).

7. Rasedustüsistuste ennetamine, muuhulgas varajaste toksikooside, nurisünnituste, loote kasvu ja arengupeetuse, raskendatud sünnituste ennetamine.

8. Närvi-psüühikahaigused, neuroloogilised haigused - epilepsia, sclerosis multiplex, ägedad psühhoosid, skisofreenia, depressioon - loomulikult täiendava ravimeetodina, lisaks mängib tsink olulist rolli aju funktsioneerimises.

9. Mistahes haavade, muuhulgas operatsioonijärgsete haavade kinnikasvamise kiirendamiseks, operatsioonijärgse taastusperioodi kulgemise parandamiseks, soovitatav on läbida tsingipreparaatide kuuri enne operatsiooni.

10. Mistahes krooniliste haavandite, muuhulgas maohaavandite ja 12-sõrmiksoole haavandite, troopiliste haavandite kinnikasvamine diabeetikutel ja varikoosi korral, põletuste kiire paranemine.

11. Normaalse nägemise säilitamiseks, võrkkesta haiguste korral, muuhulgas diabeedi korral, katarakti ennetamiseks ja raviks.

12. Mistahes etioloogiaga kõhulahtisuse korral, muuhulgas düsenteeria korral (kõhulahtisuse ajal toimub järsk tsingikadu), peen- ja jämesoole muude patoloogiate korral, Croni haiguse korral.

13. Kaalu langetamise programmides paljude fermentatiivsete protsesside regulaatorina; alanenud kehakaaluga inimestele: normaalsete näitajate taastamiseks.

14. Ravimeetodite kompleksis alkoholismi ravil, kuna tsink kuulub alkoholhüdrogenaasi koosseisu - ferment, mis osaleb etüülalkoholi metabolismi produktide normaalses lõhestamises ja väljutamises, samal ajal on teada, et alkoholi liigtarbimine tingib tsingi järsku defitsiiti.

15. Kliimaksi perioodil organismi hääbumise ennetamise eesmärgil, seda eriti naistel, lisaks maanduvad sellega "kuuma-külmahood".

16. Ateroskleroosi, hüperkolestereneemia profülaktika ja ravi, lisaks vajavad tsinki hüpertoonikud, kuna diureetikute võtmisel kasvab järsult tsingi defitsiit.

17. Tsink osutab kaitsemõju neerudele, säilitades nende funktsiooni - näidustatud neerupatoloogia korral.

18. Liigeste põletikuhaiguste korral, liigeste elastsuse, liikuvuse säilitamiseks eakas vanuses.

19. Võimsa antioksüdandina - ökoloogiliselt ebasoodsas keskkonnas elades, kahjulikes tootmistes, mistahes stressolukorras.

20. Organismi kiirituskahjustuse profülaktikas - organismi varustamine mineraalidega, muuhulgas tsingiga - loob radioaktiivsetele elementidele konkurentsi - kui organism on küllastunud vajalike mikroelementidega, ei hakka see enam omandama samasuguseid, vaid radioaktiivseid.

Vastunäidustused: tuvastamata

Väljalaske vorm: 120 kapslit x 500 mg

Kasutamine: Söögikordade vahel, juua peale 1 klaas sooja vett.

Annustamine: lastele - 1 kapsel 1 korda päevas; teismeline – 1 kapsel 2 korda päevas; täiskasvanutele – 2 - 4 kapslit päevas.

Hind 40 eur

Soodushind 32 eur!

Tähelepanu! Kapslite maht suurenes 270 mg kuni 500 mg! Kogus suurenes 60 kapslilt 120 kapslile! Preparaati lisatud luteiin, zeaksantiin nägemise parandamiseks ja muud kasulikud komponendid. Hind on veelgi soodsam! Preparaat on veelgi kasulikum!

Kuulutuse number: 10445703

309 (+1 täna)
Lisatud: 30.03.2024 09:47
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt