Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Bose Soundlink Micro black, uus

65 €

Tallinn

Avamata.

Rohkem sisu, rohkem võimalusi
Soundlink Micro iga detail on põhjalikult läbimõeldud ja nii suudavad kõik osakesed, erikujundusega kõlarielemendist kuni silikoonist passiivradiaatoriteni, pakkuda sulle ainult parimat.

Võta see endaga kõikjale kaasa
Kinnita kõlar oma rattale, seljakotile või haara lihtsalt kaasa ja asu teele. Rebenemiskindel kinnitusrihm on ülimalt vastupidav, seega võid kindel olla, et see ei kuku maha.

Veekindel kujundus
Bose võttis selle kõlari kujundamisel eesmärgiks veekindluse astme IPX7 ja testis kõlari loomisel seda mitmes erinevas situatsioonis. Ära muretse, kui su Soundlink Micro kukub basseini või ookeanisse, lihtsalt võta see veest välja ja kuula oma lemmikmuusikat edasi.

Materjalid loevad
Õnnetusi juhtub, kuid see ei tähenda, et peale seda peaks su kaasaskantav kõlar olema täielikult purunenud. Just sellepärast valis Bose Soundlink Micro ümbritsevaks materjaliks silikooni, mille abil on võimalik vältida erinevate murde- või ühenduskohtade nõrgaks jäämist. Lisaks peab see vastu mõlkidele, kriimustustele või mõradele.

Üks rakendus, mis tagab täieliku kontrolli
Bose Connect rakendus annab sulle mugava juurdepääsu kõigele, mida Bose tooted sulle pakkuda suudavad. Isikupärasta oma seadistusi, kasuta erinevaid funktsioone ja saa nippe toote kasutamiseks.

Kuulutuse number: 10117702

82
Lisatud: 07.07.2020 18:47
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt