Eesti

Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

250 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Kõigi EF-S kinnitust kasutavatele EOS-kaameratele sobiv dünaamilise eraldusvõimega lainurkobjektiiv; väike ja kerge, mis muudab selle kandmise väga mugavaks.

Eelised

Väga lainurksuum kõikidele korpustele EF-S kinnitustega

Kõrgeim pildikvaliteet

Kerge ja kompaktne

Vaid 24 cm teravustamiskaugus

Kiire, peaaegu kuuldamatu ultraheli autofookus

„Super Spectra“ kate

Ringikujuline diafragma

Valikuline eksklusiivne objektiivivarjuk

Üksikasjalikud omadused

Eriti lainurk APS-C suurusega anduritele
EF-S 10–22 mm f / 3,5–4,5 USM on efektiivse fookuskauguse vahemikuga umbes 16–35 mm 35 mm formaadis, muutes selle täiuslikuks objektiiviks erakordse pildikvaliteedi jaoks, avades uusi põnevaid mõõtmisi ja silmaringi.

Inimlikust perspektiivist väljaspool
Lainurksuumi funktsioon ei anna mitte ainult vabadust kaadrisse sobitamiseks, vaid võimaldab ka dünaamilist eraldusvõimet luua, muutes dramaatiliselt vaatenurka. See objektiiv võimaldab teil pääseda oma objektile väga lähedale ja tuua läheduses oleva objekti suurus kogu taustal esile. Loomingulised fotograafid saavad seda efekti ära kasutada, näiteks tõsta objekt taustalt esile ja luua tugev mulje kohalolekust, või luua üldise fookusefekti, keskendudes selgelt kõigele esiplaanist taustani.

Väike, kerge ja alati lähedal
EF-S 10–22 mm f/3,5–4,5 USM, erakordselt kerge ja kompaktne objektiiv, eriti oma fookuskauguse vahemiku korral, on ka uskumatult väikese fookuskaugusega, kõigest 24 cm.

Kiire fookus
Ringitüüpi ultraheli mootor töötab koos kaameraga ülikiire, täpse autofookuse ja liikumise jälgimiseks; peale selle saate igal ajal lülituda täielikult manuaalsele režiimile.

Mõeldud digitaalsele maailmale
Spetsiaalselt digitaalfotograafia jaoks loodud objektiivil on eriline kuju ja „Super Spectra“ kate summutab varjud ja välgud, mida võivad põhjustada kaamera andurite peegeldused. Valikuline objektiivikate võib valguspimestuste teket veelgi vähendada.

Tausta hägusus
Laia avaga pildistades tekitab ringikujuline ava silmale meeldiva tausta hägususe; see sobib suurepäraselt sügavustunde loomiseks ja objekti või modelli esiletõstmiseks taustalt.

Kuulutuse number: 12782998

53 (+1 täna)
Lisatud: 22.05.2024 12:55
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt