Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Dedicated Fusion Pro Casein + Whey Blend 1.8 kg

29 €

Tallinn

Dedicated Fusion Pro Casein + Whey blend - Choco-Tella ice cream.

Fusion Pro ™ on ülim ööpäevaringne valgumaatriks kõigile, kes soovivad oma dieedile lisavalku lisada. Koosneb ideaalsest segust, mis koosneb 50% vadakuvalgust kiireks imendumiseks ja valkude sünteesiks ning 50% kaseiinist aeglaseks imendumiseks ja ühtlaseks aminohapete vabastamiseks. Valides ja töödeldes rohust söödetud lehmapiima hoolikalt, sisaldab Fusion Pro ™ enneolematut taset immuunsust tugevdavaid ja lihaseid suurendavaid kasvufaktoreid.
 
Fusion Pro ™ sisaldab tõeliselt pühendunud vaimus täielikult avalikustatud valemit. Me ei pea peitma väljamõeldud "patenteeritud segude" taga, mis põhimõtteliselt ei räägi tõde tegelike koostisosade ja annuste kohta. Meie valgu segu koosneb 50% vadakust ja 50% kaseiinist. Lihtne ja lihtne parim teadusuuringutega tõestatud valgu segu planeedil.

Soovituslik kasutamine: segage 1 kühvel 250–350 ml vees. Võtke kogu päeva jooksul 1-4 portsjonit.
 
Soovituslik kasutamine treeningpäevadel: Võtke vastavalt soovitustele ka treeningpäevadel, kuid kohe pärast treeningu lõppu 1-2 portsjoniga.
 
Parimad ajad Fusion Pro ™ kasutamiseks on kohe pärast ärkamist, söögikordade vahel, vahetult pärast trenni ja enne magamaminekut.

Kuulutuse number: 10094204

93
Lisatud: 30.06.2020 19:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt