Eesti

Dual Lens 4MP+4MP IP Camera 8X Zoom

79 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Hiseeu 4MP+4MP Dual Lens Wifi PTZ IP Camera 2.8+12mm 8X Zoom CCTV Video Surveillance Camera Color Night Vision Ai Human Cam

Omadused:

Kahe objektiiviga süsteem disain

Hiseeu turvakaameral on laiema vaatenurgaga objektiiv ja pikema fookuskaugusega objektiiv, mis toetavad 8x Hybr1d optilist suumimist, et saaksite kaugemaid vaateid jäädvustada. Kui hoiatusala on liiga kaugel, saate valida suumifunktsiooni, et saada rohkem üksikobjektiiviga turvakaameraga võrreldes rohkem detaile.

HD eraldusvõime

Kahe objektiiviga ja kõrge pikslite arv selgemate piltide jaoks. Meie kaameral on varustatud kahe 4 MP objektiiviga, kaks objektiivi võivad pakkuda paremat pildikogemust ja olla selgemad kui traditsiooniline 4 MP.

AI inimese hoiatused ja teavitused

Kui turvakaamera tuvastab inimliikumise öösel, süttib valge valgus ja saadab teate teie mobiiltelefonile.

50 m infrapuna- ja nutikas värviline öövaatlus

Sisseehitatud valged LED-id ja IR-Cut LED-valgustid, kuni 50 meetri öise nägemise kaugus, nii et saate isegi öösel kvaliteetset videot saada. Märkus: nutikas IR-Cut filter lülitub automaatselt päeva ja öö vahel.

Selge kahesuunaline heli

Nüüd pole vahemaa oluline, saate lihtsalt rääkida läbi WIFI IP kaamera, isegi kui te pole kodus.

Ühildub Alexa'ga

Turvakaamera saab töötada Alexa'ga, saate selle avada ja vaadata seda häälkäsu abil, vabastades käed.

PTZ juhtimine ja 3 eelseadistatud punkti

PTZ: Hiseeu turvakaamera saab pöörata 355°, kallutada 90° ja kohandada kaamerat rakenduses, et tagada selle pööramine soovitud suunas. 3 eelseadistatud punkti: Saate seadistada kolm olulist jälgimisala, mis aitavad WiFi kaameral saada olulist vaatamisinfot.

P2P jagamine ja kaugvaade igal pool

Jagage turvakaamerat pere liikmetega, toetage mitme kasutaja samaaegset vaatamist ja toetage mitme kaamera seadet ühe rakenduse sees.

Lihtne ühendamine

Turvakaamera saab ühendada WiFi kaudu või RJ45 kaabli abil ruuteriga RJ45 kaudu ilma NVR-ita. Meie kaamera toetab ka Ap hotspot-ühendust, mis ei vaja võrku. (AP režiim ei nõua rohkem kui 10 meetri kaugust)

Kaks salvestusmeetodit

Turvakaamera saab salvestada pilte ja videoid SD-kaardi (ei sisaldu) või pilvesalvestuse (tellimusega) kaudu, saate salvestatud hetki igal ajal vaadata rakenduse või mälukaardi kaudu.

Pakend sisaldab:

1 x IP kaamera

1 x kasutusjuhend

1 x toiteadapter

1 x Etherneti kaabel

1 x veekindel ühenduse kruvide kott

Kuulutuse number: 12369451

228 (+1 täna)
Lisatud: 06.04.2024 17:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt