Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Emmaljunga edge duo limited edition

440 €

Loo, Jõelähtme vald, Harjumaa

Antud mudel on turul üks parimatest Emmajunga mudelitest, kõige mahukam ja täieliku varustusega. Kõrgeimad kvaliteedinõuded, turvalisus ja täiuslikud funktsioonid muudavad selle tõeliseks Emmaljunga vankriks.

Käru pakub kõike, mida laps vajab sünnist kuni 3-nda eluaastani, vankrikorvist isteosani, mida lapse kasvades on võimalik asetada kas näoga või seljaga sõidusuunas. Istmeosa seljatugi on reguleeritav mitmes asendis.

Komplektis:

MadratsHällifunktsiooniga korv kiigutamiseks.

Integreeritud sääsevõrk ja päikesekate.Patendeeritud Thermobase põhi koos tuulutusavadega. Soojahoidev termopõhi, mida on võimalik suvel tuulutuseks avada.Istmeosa jalgade kate on samas toonis vankriga, millega saab kaitsta last heitlike ilmade korral.Allatõmmatav kaarvari koos õhutusavaga.Turvaraam istmeosa seljatoel. Lapse pea kaitseks põrutuste ja löökide eest.Istmeosa 5-punkti kinnitusega turvarihmad.EasyFix kiirkinnitus. Lihtsa ja turvalise EasyFix kiirkinnitusega kinnituvad vankriraamile vankrikorv ja isteosa.Nahast käepide, mille kaldenurka on lihtne reguleerida.Isteosa on võimalik kasutada nii näoga vanema suunas kui ka näoga sõidusuunas.Helkurribad
 Mugav ja praktiline soojakott, millel on sisevoodriks hästi pehme puuvillane fliis, mis on eemaldatav. Soojakotil on 5-punkti kinnitusega turvarihmade avad kahel erineval kõrgusel. See võimaldab turvarihmad tuua välja madalamalt kõrguselt, et ka väiksemal lapsel oleks seal mugav istuda. Ülaosa karusnahkne äär on eemaldatav. Klõpsuühenduse abil saab soojakoti vankri külge kinnitada. Soojakott on keskelt lukuga avatav, et oleks mugav last sealt välja võtta. Sünnist kuni 3-nda eluaastani. Emmaljunga mahukas beebitarvete kott koos mähkimisalusega.

Kuulutuse number: 10630869

157
Lisatud: 21.02.2021 09:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt