Eesti

Entsüklopeediad lastele. Astronoomia. Tehnoloogia. Füüsika

21 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Iga raamatu hind on 7 eurot.

Entsüklopeedia lastele. Astronoomia.
Raamat sisaldab üleskutset põnevaks tegevuseks – iseseisvateks astronoomilisteks vaatlusteks, samuti esialgsed astronoomilised kontseptsioonid ja sellisteks vaatlusteks vajalik teave. Kosmiliste sügavuste ilu ilmneb tänapäevases astrofotograafias, millest paljud saadi kosmoselaevade abil.
Raamat on suunatud keskmistele ja vanematele koolilastele, astronoomiaklubide ja isetegevuskollektiivide liikmetele, aga ka kõigile, kes on huvitatud iidsest ja igavesti noorest astronoomiateadusest.
Kõva köide.
688 lehekülge. Raamatu hind on 7 eurot.

Sarja "Laste entsüklopeedia" köide "Tehnoloogia" räägib mitmekülgsest ja keerulisest tehnikamaailmast – Olduvai Gorge chopperitest kosmoselaevadeni. Eriti põhjalikult on kirjeldatud kaasaegset tehnikat – autod, lennukid, arvutid, teadusinstrumendid, sõjatehnika.
Värvilised illustratsioonid, millest enamik on tehtud spetsiaalselt selle köite jaoks, aitavad teil teavet mõista.
Raamat on suunatud koolilastele ja üliõpilastele.
Kõva köide.
688 lehekülge. Raamatu hind on 7 eurot.

Entsüklopeedia lastele. Füüsika.
Köites “Füüsika” leiab lugeja põneva loo inimese loodusteadmistest, tervikliku ja arusaadava esituse kaasaegsetest teaduslikest ideedest maailma ehituse kohta ning tutvub veel lahendamata saladuste ja lahendamata probleemidega. Selle raamatu loomisel osalesid silmapaistvad teadlased, andekad teaduse populariseerijad ja õpetajad. Füüsika keerulisi küsimusi paljastatakse elavalt ja fantaasiarikkalt, rohkete huvitavate tähelepanekute, värviliste illustratsioonide ja humoorikate joonistustega.
Kõva köide.
Raamatu hind on 7 eurot.

Kuulutuse number: 12610065

83 (+2 täna)
Lisatud: 20.04.2024 12:46
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt