Eesti

EXIT batuut PeakPro Ø427cm + ohutusvõrk

530 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Haabneeme, Viimsi vald, Harjumaa

EXIT batuut PeakPro Ø427cm + ohutusvõrk, vedrukate, redel, korvpallilaud ja kinnitusankrud (uued). Ostetud juunis 2022, väärtuses 1200€, vähekasutatud.

EXIT batuudid on tuntud oma kvaliteedi ja vastupidavuse poolest. EXIT PeakPro batuutide sari esindab esmaklassilist ja tippkvaliteetset valikut, mis mitte ainult ei kaunista igat koduaeda oma luksusliku välimusega, vaid võimaldab ka ohutult sooritada kõrgemaid hüppeid nii lastel kui ka täiskasvanutel.

EXIT PeakPro batuudid pakuvad hüpperõõmu tervele perele pikkadeks aastateks, tegemist on tippkvaliteediga batuudiga, mille raamil on lausa 10 aastane tootjapoolne garantii.

PeakPro batuutidel on erakordselt pikad ja painduvad vedrud, mille pikkus on 25 cm, võimaldades paremat hüppesooritust ja ohutumat kõrgete hüpete sooritamist. See muudab need sobivaks nii lastele, täiskasvanutele kui ka kogenud hüppajatele. Batuudiga kaasasoleval turvavõrgul on hüppe mõõteskaala, mis näitab kui kõrgeid hüppeid sooritatakse.

Batuudi raam on äärmiselt tugev ja stabiilne, varustatud paksude postidega, tootja sõnul on tegemist kõige stabiilsema raamiga maailmas.

Batuudil on pehme polsterdatud vedrukaitse, mis katab vedrud täielikult. Lisaks on katte ja vedrude vaheline ala kaetud võrguga, et vältida jalgade sattumist vedrude vahele.

Batuudil on kaasas kvaliteetne ja ohutu isesulguva uksega turvavõrk, mille polsterdatud postide läbimõõt on eriti paks – 38mm ning millel on all ja üleval kinnitused, mis tagavad, et võrk on alati pingul ja ümar. Turvavõrk on lapsesõbralik ning selle mugav sissepääs on kattuva ukseavaga, selline ava annab lapsevanemale kindlustunde ja välistab batuudil hüppamisel väljakukkumisohu.

Batuudiga on kaasas batuudiredel, millega saab kiirelt ja ohutult batuudile ronida. Batuudi alusraam on tsingitud ning kaetud pulbervärviga. Üksikud raamiosad on ühendatud tugevate omavaheliste vedruklambritega, mis takistavad hüpates osade lahti tulemist. Batuut vastab rangetele Euroopa ohutusstandarditele GS/CE.

Need omadused muudavad EXIT PeakPro batuudid ideaalseks valikuks neile, kes otsivad esmaklassilist kvaliteeti ja ohutust, samuti luksuslikku välimust aeda.

Turvalisuse huvides tuleks batuut kinnitada ankrutega maasse.

Batuudi mõõdud: batuudi raam 427cm, kõrgus 288cm, maksimaalne läbimõõt 450cm, hüppamisala läbimõõt 367cm

Vedrude arv on 96, pikkus 25cm, suurepärane vetruvus.

Vedru: ø 3.5 x 30.0 mm (tsingitud)

Hüppepinna materjal: PP (polüpropüleen), vetthülgav

Batuudi pehmendus: laius 45cm, paksus 30mm, materjal Pvc / PE / EPE, turvaline ja pehme sisu

Raami materjal: metall, tsingitud ja pulbervärvitud

Raami jalgade arv 4, kõrgus 90cm, jalgade läbimõõt ø ø 42 x 1.45 mm

Turvavõrk: kõrgus 198cm, diameeter 450cm, torude arv 8 (läbimõõt ø 38 x 1.2 mm), torud on pehmendusega

Redeli kõrgus 99cm, laius 41cm, kaks trepiastet, värvus must

Maksimaalne max kandevõime 650kg, ühe kasutaja kaal 130kg, batuudi keskkoht märgistatud

Toote kaal 162kg

PeakPro-sarja batuutide garantii:

Batuudiraam: 10 aastat

Vedrud: 5 aastat

Hüppematt: 2 aastat

Vedrukaitse: 2 aastat

Turvavõrk 2 aastat

Redel 2 aastat

Kuulutuse number: 12739431

58 (+9 täna)
Lisatud: 27.04.2024 15:37
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt