Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Filmiskänner ! DIGITNOW

15 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Kas teil on vanu 35 mm filme või slaide?
Siin on ideaalne seade, mis aitab teil neid hõlpsalt korraldada ja välistada.
Piltide digiteerija skannib ja teisendab teie vanad mälestused ühe nupuvajutusega JPEG-vormingus teravateks ja elavateks digitaalpiltideks. Sisaldab reguleeritavat kiiret slaidisööturit; Pärast JPG-failideks digiteerimist saab neid lihtsalt hiireklõpsuga kopeerida, teisaldada ja paljundada.
SD-kaardil olevate negatiivide ja slaidide skannimine (kuni 32 GB, ei kuulu komplekti, vorming FAT32). Eraldiseisev film/slaid, pole vaja arvutit ega tarkvara.
Teisendage 35 mm/135 negatiivid ja slaidid digitaalseks 2,4-tollise TFT LCD-ekraaniga lihtsaks kasutamiseks ja piltide vaatamiseks, RGB ja kõrge eraldusvõimega piltide hõlpsaks redigeerimiseks, galerii sirvimiseks.
5/10-megapikslise eraldusvõimega, 1800DPI / 3600DPI (interpoleeritud) Üheastmeline skannimine, ühildub operatsioonisüsteemidega Mac OS, Windows XP, Vista,7,8,10 ja iPad jne. USB 2.0 liides Teisendage videokaabel teleri väljundiks: NTSC / PAL
Kaasas USB-kaabel, DC5V toiteadapter, ja TASUTA kilepuhastushari. Kasutage kaasasolevat harja, et puhastada valguskastilt tolm ja plekke, et vältida plekkide tekkimist skannitud piltidele.

Poe hind : ~60 EUR
Tallinn.Lasnamäe.Linnamäe tee

Kuulutuse number: 11757884

866
Lisatud: 20.03.2024 19:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt